ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc (deputat PNL Neamţ): Cel puţin 140 milioane lei pentru fiecare judeţ prin Programul „Anghel Saligny”

Fiecare judeţ va primi cel puţin 140 milioane lei prin Programul „Anghel Saligny”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc (PNL Neamţ).
Parlamentarul a anunţat că Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a supus consultării publice ordinul pentru aprobarea “Normelor metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 95/2021 pentru aprobarea Programului Național de Investiţii „Anghel Saligny”, pentru categoriile de investiții. 
„Vor fi alocate cel puțin 140 de milioane de lei pentru fiecare județ, 4 milioane pentru fiecare comună și 7 milioane de lei pentru fiecare oraș. De asemenea, pentru fiecare municipiu (în afară de reședințele de județ) vor fi alocate 10 milioane de lei, iar pentru fiecare reședință de județ – 43 de milioane de lei.
Potrivit indicatorilor minimali, prin Program vor fi finanțate 12.000 km de rețele de alimentare cu apă și canalizare construite/extinse, 700.000 de branșamente individuale la sistem de alimentare cu apă/racorduri individuale la sistem de canalizare, construcția sau modernizarea a 2.000 km de drumuri județene și variante ocolitoare și 3.000 km de drumuri comunale”, a precizat deputatul Mugur Cozmanciuc.

Articolul anterior

ATENŢIE, şoferi! Strada Fermelor din Piatra-Neamţ, închisă de joi – 16 septembrie

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc (deputat PNL Neamţ): Legea consumatorului vulnerabil de energie a fost publicată în Monitorul Oficial

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *