NewsAllert :

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

Tânăr de 18 ani – mort în accident rutier la Borlești! Mașina s-a rupt în două!

Bărbat scos mort dintr-o fântână din Pângărați

CJSU Neamț aprobă astăzi: școlile din Piatra-Neamț și Bicaz, exclusiv în on-line! Barurile, restaurantele, cafenelele – închise!

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

Municipiul Piatra-Neamț și orașul Bicaz au trecut în SCENARIUL ROȘU! La ce să ne așteptăm?!

Senatorul Dan Manoliu a demisionat din PSD Neamț! Candidează locul 1 Senat din partea PRO România!

Țigări de contrabandă vândute din camion la Alexandru cel Bun. Șoferul din Belarus a fost reținut.

Județul Neamț a depășit 5.000 cazuri COVID! Piatra-Neamț și Bicaz – aproape de SCENARIUL ROȘU!

  • 24 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc, despre viitoarele majorități din CJ și consiliile locale: ”Cu oricine face opoziție la PSD! Dar nu cu Dragoș Chitic!”

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, a anunțat, marți, într-o conferință de presă, că liberalii sunt deschiși la orice formă de colaborare care face opziție la PSD.

”PNL este deschis pentru orice formă de colaborare care vrea să facă opoziţie faţă de modul medieval pe care PSD şi reprezentanţii săi l-au avut până acum. Avem interesul ca proiectele pe care le-am propus în campania electorală să fie implementate, şi vor fi implementate”, a declarat Mugur Cozmanciuc.

Președintele PNL Neamț a subliniat însă că din această colaborare îl exclude pe fostul primar Dragoș Chitic care ar fi făcut jocurile PSD-ului.

”Dragoş Chitic nu poate fi inclus în nici o formă de colaborare pentru că PNL nu poate discuta niciodată cu persoane care au arătat cu un caracter incorect, imoral faţă de PNL. Este este o persoană care a trădat PNL şi a avut un parteneriat clar cu Ionel Arsene”, a adăugat liderul PNL Neamț.

”Dragoş Chitic a fost un om care a făcut mult rău PNL şi care a minţit în toată campania. A spus că a intrat în cursă pentru că are un sondaj potrivit căruia Piatra-Neamţ era în pericol de a fi preluat de stânga. Imediat am spus că nu este adevărat, că avem cercetări sociologice iar lupta pentru Primărie se dă între Andrei Carabelea şi Dragoş Chitic. Reprezentantul stângii a luat un număr foarte mic. Acum vedeţi, după rezultate, cine a spus adevărul şi cine a minţit. Excludem orice fel de colaborare cu PSD, nu vom face nici un fel de alianţă în judeţ şi în municipiul Piatra-Neamţ. PSD rămâne acelaşi partid toxic care se bazează pe minciună şi dezinformare”, a spus și senatorul Eugen Țapu-Nazare, prim vicepreședinte PNL Neamț.

Fostul primar al municipiului Piatra-Neamț, ales din partea PNL în 2016, a candidat la aceste alegeri din partea PMP astfel că o parte din voturile de dreapta au migrat spre Partidul Mișcarea Populară.

Liberalul Andrei Carabelea a reușit să câștige Primăria Piatra-Neamț, în ciuda fracționării voturilor de dreapta cu contracandidați de la USR PLUS, PMP și ALDE.

”Este o victorie a pietrenilor care au ales dezvoltarea. Este o victorie şi a PNL. Voi răsplăti încrederea acordată prin a da tot ce este mai bun, să pun Piatra-Neamţ pe harta dezvoltării. Îmi menţin tot angajamentul, proiectele pe care le-am propus pietrenilor şi comunităţilor din aria metropolitană. Voi pune preţ pe respectul pietrenilor, voi dărâma barierile şi zidurile construite între cetăţeni şi primărie şi voi da tot ce am mai bun pentru a spori încrederea cetăţenilor şi gradul de implicare în viaţa comunităţii. Îmi asum trecerea într-o altă eră, în care nu vor mai exista sinecuri, clientelism şi abordări primitive. Voi asigura un parteneriat echilibrat şi onest între toate forţele care pot decide bunăstarea comunităţii”, a declarat primarul ales al municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea.

Articolul anterior

Ei sunt cei 83 de primari aleși în Neamț! Surprize (ne)plăcute în unele localități! Doar 5 partide au edili!

Articolul următor

Două clase din Neamț suspendă cursurile din cauza COVID! Iată lista actualizată pe fiecare școală din județ!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *