ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc, dezamăgit de decizia lui Dragoș Chitic. “Iată cum cad măștile în continuare!”

“Iată cum cad măștile în continuare”, a fost reacția președintelui PNL Neamt, Mugur Cozmanciu, ca urmare a înscrierii primarului Dragoș Chitic în PMP.

“Dupa ce “liberalul” Dragoș Chitic a anunțat că va susține candidatul Partidului Național Liberal pentru Primăria Piatra Neamț, adevărul a ieșit astăzi la iveală. Îmi exprim dezamăgirea și regretul față de această decizie a domnului Chitic, care cade în plasa întinsă strategic de baronul PSD Ionel Arsene”, a declarat președintele Mugur Cozmanciuc.

Liderul PNL Neamț a explicat că cine nu susține candidații PNL, este de fapt “un agent al PSD, CUMPĂRAT DE Arsene”.

“Ceea ce face Dragoș Chitic este o diversiune creată special pentru a diviza voturile dreptei din Neamț. Să nu uite însă că județul este astăzi pe mâinile PSD tocmai pentru că PMP s-a aliat cu Arsene. Pentru unii, Laurențiu Dulamă este un model de a face politică: a cunoscut ascensiunea și decăderea din mâna PSD. Este ceea ce i se va întâmpla, inevitabil, și lui Dragoș Chitic. Pentru cine crede că poate juca duplicitar în această campanie, am un singur mesaj: Vă văd, iar ușa din dos vă așteaptă!”, a subliniat președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

Dragoș Chitic a anuntat, vineri, că s-a înscris în PMP și va candida la Primăria Piatra Neamț, după ce pina în urma cu o săptămână a susținut vehement ca nu va mai candida din cauza condamnării (cu suspendare) pe care o are, și al cărei recurs se afla pe rolul instantei.

Totodată, Dragoș Chitic anunțase că îl susține fără rezerve pe Mugur Cozmanciuc la președinția Consiliului Județean Neamț.

Articolul anterior

Accident cu 2 victime la Săbăoani. O mașină s-a răsturnat.

Articolul următor

Dezastru criminal la Căminul de bătrâni Roznov: 51 infectați cu Covid și 5 decese!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *