NewsAllert :

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

  • 26 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc, dezamăgit de decizia lui Dragoș Chitic. “Iată cum cad măștile în continuare!”

“Iată cum cad măștile în continuare”, a fost reacția președintelui PNL Neamt, Mugur Cozmanciu, ca urmare a înscrierii primarului Dragoș Chitic în PMP.

“Dupa ce “liberalul” Dragoș Chitic a anunțat că va susține candidatul Partidului Național Liberal pentru Primăria Piatra Neamț, adevărul a ieșit astăzi la iveală. Îmi exprim dezamăgirea și regretul față de această decizie a domnului Chitic, care cade în plasa întinsă strategic de baronul PSD Ionel Arsene”, a declarat președintele Mugur Cozmanciuc.

Liderul PNL Neamț a explicat că cine nu susține candidații PNL, este de fapt “un agent al PSD, CUMPĂRAT DE Arsene”.

“Ceea ce face Dragoș Chitic este o diversiune creată special pentru a diviza voturile dreptei din Neamț. Să nu uite însă că județul este astăzi pe mâinile PSD tocmai pentru că PMP s-a aliat cu Arsene. Pentru unii, Laurențiu Dulamă este un model de a face politică: a cunoscut ascensiunea și decăderea din mâna PSD. Este ceea ce i se va întâmpla, inevitabil, și lui Dragoș Chitic. Pentru cine crede că poate juca duplicitar în această campanie, am un singur mesaj: Vă văd, iar ușa din dos vă așteaptă!”, a subliniat președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

Dragoș Chitic a anuntat, vineri, că s-a înscris în PMP și va candida la Primăria Piatra Neamț, după ce pina în urma cu o săptămână a susținut vehement ca nu va mai candida din cauza condamnării (cu suspendare) pe care o are, și al cărei recurs se afla pe rolul instantei.

Totodată, Dragoș Chitic anunțase că îl susține fără rezerve pe Mugur Cozmanciuc la președinția Consiliului Județean Neamț.

Articolul anterior

Accident cu 2 victime la Săbăoani. O mașină s-a răsturnat.

Articolul următor

Dezastru criminal la Căminul de bătrâni Roznov: 51 infectați cu Covid și 5 decese!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *