ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc: ”Guvernul PNL a mai făcut încă un pas către construirea autostrăzii A8!”

Guvernul PNL a mai făcut încă un pas către construirea autostrăzii A8, a declarat, miercuri, președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.
Președintele PNL Neamț a explicat că CNAIR – companie aflată în subordinea Ministerului Transporturilor – a lansat licitația pentru revizuirea și completarea studiului de fezabilitate pe tronsonul Târgu Neamț – Iași – Ungheni.
”Este uriașă importanța acestui proiect de infrastructură pentru regiunea Moldovei în general și pentru județul Neamț, în mod particular. Astăzi, știm că după cele 18 luni cât va dura realizarea studiului de fezabilitate, proiectul va trece de la faza birocratică la cea de execuție, adică vom vedea primele utilaje la lucru pentru o autostradă îndelung așteptată în Neamț! Spre deosebire de Ionel Arsene, actualul președinte al Consiliului Județean, am inițiat și susținut necesitatea construcției acestui proiect de infrastructură încă din anul 2014 și am făcut eforturi constante pe parcursul acestor ani ca autostrada care va lega Moldova de Transilvania să devină realitate. De aceea, fiecare pas pe care A8 îl face spre materializare este pentru mine un motiv de bucurie”, a declarat președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

Articolul anterior

Dragoș Chitic: ”În toată perioada mandatului meu de primar am fost pe teren în toate cartierele orașului”

Articolul următor

Eugen Țapu-Nazare, PNL: ”De dragul «combinațiilor», Ionel Arsene a refuzat fondurile europene pentru județul Neamț!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *