ISSN 2457 - 3973

Dragoș Chitic: ”În toată perioada mandatului meu de primar am fost pe teren în toate cartierele orașului”

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, a adus aminte pietrenilor, miercuri, că pe toată durata actualului mandat de edil a fost prezent în toate cartierele orașului.
Dragoș Chitic a subliniat că a vorbit cu oamenii în zonele în care locuiesc și va continua să facă acest lucru, pentru că trăiește în Piatra-Neamț.
”În toată perioada mandatului meu de primar am fost pe teren, în toate cartierele orașului. Am stat de vorbă cu pietrenii, acolo unde locuiesc, pentru a le înțelege problemele și a le rezolva eficient. Unii vin odată la 4 ani, ne dau lecții de moralitate, deși comportamentul lor nu-i îndreptațește nicidecum să o facă, după care dispar, nu-i mai vede nimeni. Noi rămânem aici, ne continuăm proiectele, construim un oraș în care fiecare să se simtă cât mai bine. Un oraș in care să predomine o atmosferă de colaborare și respect. Împreună cu echipa PMP, în cartierul Dărmănești, am dicutat cu oameni frumoși ai comunității noastre.
Împreună pentru un oraș Piatra Neamț de 10+! Vă mulțumim pentru susținere”, a declarat primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic.

Articolul anterior

Prefectul George Lazăr: ”Sper că nu se pregătește privatizarea APASERV”

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc: ”Guvernul PNL a mai făcut încă un pas către construirea autostrăzii A8!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *