ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc: ”Pregătim Sala Polivalentă și stadionul din Piatra-Neamț pentru unitățile medicale mobile, dacă va fi nevoie”

Sala Polivalentă din Piatra-Neamț și stadionul municipal vor fi pregătite pentru a primi, în caz de nevoie, unitățile medicale mobile.

Deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț a mers, luni, alături de primarul Dragoș Chitic și prefectul George Lazăr pentru a constata, la fața locului, ce trebuie făcut pentru amenajarea celor două locații.

”Se fac eforturi majore pentru a pregăti județul Neamț în gestionarea crizei de coronavirus. De aceea le-am propus primarului municipiului Piatra Neamț Dragoș Chitic și prefectului județului Neamț George Lazăr să identificăm locuri pentru a le pregăti pentru gestionarea epidemiei. Astăzi am fost la Sala Polivalentă din Piatra Neamț și pe Stadionul Ceahlăul pentru a vedea de ce mai este nevoie pentru a fi pregătite, în caz de nevoie, pentru a primi unități medicale mobile. Alături de primarul municipiului Piatra Neamț Dragoș Chitic și prefectul județului Neamț George Lazăr am analizat cum se poate securiza accesul în perimetru, accesul la utilități și, dacă va fi necesar, extinderea rețelei de curent. Împreună facem Neamțul bine. Doamne Ajută și multă sănătate tuturor”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc.

Neoficial, în județul Neamț ar exista 57 de persoane infectate cu coronavirus, din care 3 au decedat.

Autoritățile se așteaptă ca vârful să apară undeva în a doua jumătate a lunii aprilie.

coro

Articolul anterior

Începe dezinfecția în toate scările de bloc din Piatra-Neamț

Articolul următor

ONG-urile, bune doar la poze pentru președintele CJ Neamț! Alianța PSD-ALDE-PMP a blocat un proiect care sprijinea cadrele medicale!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *