ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”Fiecare gospodărie va avea acces la rețeaua de gaz metan”

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, a declarat, miercuri, că fiecare gospodărie din Neamț va avea acces la rețeaua de gaz.

”Am spus asta și nu a fost o promisiune făcută în van! Alături de colegii deputați liberali, în acest mandat, am reușit să facem o modificare importantă a legii energiei și gazelor naturale pentru a permite primăriilor să dezvolte rețeaua de gaze”, a spus președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

Liderul PNL Neamț a adăutat că următorul pas este făcut de Guvernul PNL, care alocă fonduri de un miliard de euro, pentru extinderea rețelei de gaze naturale.

”Pentru prima tranșă de fonduri a fost deja publicat ghidul. Și uite că se văd deja rezultatele la Neamț. Locuitorii comunelor Gârcina, Dobreni, Ștefan cel Mare și Bodești vor avea acces modernizat la gaze naturale. Cele patru localități sunt conduse administrativ de primari de alta culoare politica, dar asta nu a împiedicat guvernul să ajute comunitățile în planurile lor de dezvoltare. Totodată, aș vrea să readuc aminte că se lucrează la stațiile de comprimare gaze naturale de la Gherăești, parte din proiectul “Dezvoltări ale SNT în zona Nord-Est a României în scopul îmbunătățirii aprovizionării cu gaze naturale a zonei precum și a asigurării capacităților de transport spre/dinspre Republica Moldova”, construcție fir liniar DN 700 tronson Onești- Gherăești. Este deja un exemplu concret de lucru care se poate și va fi făcut! Aveți încredere în PNL”, a subliniat președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

Cozmanciuc este și candidatul PNL Neamț pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț.

Articolul anterior

Emilia Arcan, candidat PRO România la președinția CJ Neamț: ”Voi demonstra că se poate!”

Articolul următor

Urmele unui sat preistoric sunt scoase la lumină de arheologi în Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *