ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”În această campanie e vorba de un singur lucru: cine vrea plecarea lui Arsene de la conducerea CJ!”

”În această campanie, la Neamț, este vorba despre un singur lucru: cine vrea plecarea lui Arsene de la conducerea Consiliului Județean Neamț”, a declarat, duminică, președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

Cozmanciuc a subliniat că un vot dat PSD este de fapt un vot pentru susținerea baronilor lui Liviu Dragnea.

”Zilele acestea cad, rând pe rând, măștile, iar nemțenii văd limpede pe cine se pot baza. Cine are cuvânt și cine nu. Cine își onorează promisiunile și cine nu. Cine are alte mize și interese decât declară. Oamenii văd singuri și vor judeca. Dar să ne fie limpede un lucru: cine nu este cu Partidul Național Liberal în aceste alegeri – asumându-și responsabilități și onorându-și promisiunile față de oameni – este, de fapt, împotriva alungării PSD și a baronilor lui Dragnea de la șefia județului. Este pentru încă 4 ani de corupție, de deturnat fondurile publice, de incompetență, de minciuni și populism. Este pentru că au un interes ca Neamțul să nu meargă înainte așa cum ar putea să o facă. Acești oameni încep să arate singuri ale cui comenzi le ascultă. Dar să nu uite că votul este în mâna nemțenilor și îi vor judeca aspru pentru jocurile meschine pe care le fac. Noi vom merge înainte, alături de toți oamenii de bine care vor să facă ceva pentru comunitatea lor. Care vor să scăpăm de hoție și fățărnicie. Care vor să își crească copiii într-un loc mai bun și să nu mai fie nevoiți să plece afara din cauza sărăciei în care îi țin PSD și acoliții deghizați în alianțe cu nume pompoase – acești oameni sunt lipsiți de rușine față de nemțeni și față de propriul eșec, încercând să vopsească gardul și să ascundă sigla PSD sub alte nume. Alianța pentru Modernizarea Neamțului 2020 este prima diversiune politică. Vor urma și altele. Timpul va arăta însă caracterul fiecărui om, iar votul va fi pentru schimbare! Suntem mulți și suntem puternici doar împreună. Sunt de 20 de ani în politică, membru al PNL și am avut dintotdeauna convingerea că doar onestitatea, cuvântul onorat și credința ne vor ajuta să facem pași înainte, spre BUNĂSTARE și RESPECT. Așa să ne ajute Dumnezeu”, a declarat Mugur Cozmanciuc.

Mugur Cozmanciuc este candidatul PNL Neamț pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț.

Mugur Cozmanciuc si Rareş Bogdan

Articolul anterior

Se pregătește fraudarea alegerilor la Roznov?! Zeci de flotanți înscriși la 2 adrese, în ultimele zile!

Articolul următor

UPDATE Arde fabrica de pâine Panmont de la Piața Centrală din Piatra-Neamț (foto-video)

2 Commentarii

  • Aceste alegeri n-ar trebui cumva sa fie și despre nevoile cetățenilor? Singura miza e oare sa schimbam o majoritate cu alta? Dacă doar jocurile politice va interesează, nu e bine! Revizuiti-va discursul politic, uitati-va în ograda proprie, faceti curstenie și lăsați loc și altora. Majoritățile politice în România sunt nocive. Nu culoarea politică ne interesează, ci calitatea umana. Și încă ceva: pierdeți enorm acceptând șobolanii care simt corabia în deriva.

  • SI LEOREANU DE CE A FACUT PASUL INAPOI? NU ESTE BLAT CU ARSENE? EU ZIC CA DA!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *