ISSN 2457 - 3973

Se pregătește fraudarea alegerilor la Roznov?! Zeci de flotanți înscriși la 2 adrese, în ultimele zile!

La Roznov se pregătește intens fraudarea alegerilor locale. Potrivit unor surse de încredere, zeci de flotanți și-au făcut mutație la 2 adrese din Roznov, deși în realitate aceștia locuiesc și trăiesc la Săvinești, Zănești și Cândești.

În momentul de față ar fi vorba de peste 100 de proaspeți ”roznoveni” care pe 27 septembrie pot vota la alegerile locale.

Aceștia și-au găsit cuib la două adrese din oraș, pe care le prezentăm mai jos.

Este vorba de Aursulesei Neculai, domiciliat în satul, Slobozia strada Principala la nr. 704 și Rotaru Gheorghe, domiciliat pe strada Roznovanu la nr. 299.

Curios că cele 2 adrese sunt în satul în care locuiește actualul primar, Ionel Ciubotaru. Cum la fel de curios este că mutațiile au fost realizate prin intermediul Serviciului de Evidență Informatizată a Persoanei Roznov, instituție în subordinea Primăriei Roznov și condusă de soția unui parlamentar de Neamț, din zona Roznov, cu aceleași orientări politice ca primarul.

Pentru a spulbera toate aceste suspiciuni, cerem ferm conducerii Prefecturii Neamț dar și altor instituții cu atribuții în domeniu să verifice cele semnalate mai sus!

Asta pentru că metoda flotanților a fost patentată cu succes și la alegerile din 2016!

Rămâne de văzut și care va fi poziția primarilor din Săvinești, Zănești și Cândești care se văd cu alegătorii ”furați” la Roznov!

Articolul anterior

Arestat după ce și-a tăiat soția cu cuțitul

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”În această campanie e vorba de un singur lucru: cine vrea plecarea lui Arsene de la conducerea CJ!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *