ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”În partid este nevoie de o curățenie necesară. Să cadă măștile!”

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, a avut o primă reacție după demisia din partid și înscrierea în PSD a fostului primar de Roman, Lucian Micu.

Cozmanciuc a precizat că au început ”să cadă măștile” și consideră că este necesară o curățenie în PNL.

”Suntem în aceste zile martorii UNOR DIVERSIUNI. Vedem dezvăluiri de caractere și mize care ne îngrețoșează și ne arată pe mâna cui NU trebuie să lăsăm județul și comunitatea noastră. Oamenii lui Arsene, din PNL, se arată, iar astăzi l-am văzut pe domnul Lucian Micu îmbrățisându-se cu baronul lui Dragnea. Îmi pare rău pentru capcana în care a căzut. Timpul îi va arăta greșeala făcută. Însă pentru Partidul Național Liberal este o curățenie necesară, care ne va ajuta să mergem mai departe cu oameni sinceri și asumați. Sâmbătă, la ședința, ne-am asumat, ÎN UNANIMITATE, obiectivele pentru această campanie. Și le vom atinge. VOM CÂȘTIGA! Doar cine își asumă munca și responsabilitățile pe care le avem față de nemțeni își asumă în mod real și SCHIMBAREA lui Arsene de la șefia județului. Nu îmi doresc o campanie electorală prin atacuri la persoană, dar vreau ca toți nemțenii să-i vadă pe cei care vor să țină un județ blocat doar pentru interesele lor personale. A venit vremea să înceteze trocurile transpartinice pe care Ionel Arsene le-a avut și le are cu unii membri PNL. Neamțul are nevoie de dezvoltare, însă doar cu oameni sinceri vom putea construi bunăstarea și respectul pe care le merităm. Nemțenii s-au săturat de disprețul și duplicitatea conducătorilor de astăzi, însă viitorul se arată altfel. Cu o echipă de oameni serioși și muncitori, vom duce Neamțul și toate comunitățile lui mai departe. Spre decență. Spre dezvoltare. Spre mai bine. Din acest moment, nu voi mai menționa nume de adversari sau oameni care vor trăda PNL. Interesele personale se vor vedea. SĂ CADĂ MĂȘTILE ÎN CONTINUARE!”, a scris președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, pe facebook.

Ieri dimineață, fostul primar de Roman, Lucian Micu, și-a anunțat demisia din PNL Neamț. Câteva ore mai târziu era prezentat de PSD ca și candidat la Primăria Roman.

Articolul anterior

George Apetrei, candidat PMP la Consiliul Local Piatra-Neamț: ”Locuri de joacă și recreere pentru copii și bunici”

Articolul următor

Spitalul COVID finanțat de CJ Neamț și Iași, amendat cu 60.000 lei de Curtea de Conturi! Azi îl vedem, dar nu e…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *