ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): Schimbarea prefectului, a treia bătălie pierdută de PSD Neamț

Decizia de schimbare din funcție a prefectului de Neamț, Vlad Angheluță, confirmă neregulile semnalate de PNL Neamț cu privire la activitatea fostului prefect, a declarat, joi, într-un comunicat de presă, deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.

”După cele două încercări nereușite de schimbare a primarului PNL de Piatra Neamț, domnul Dragoș Chitic, PSD Neamț mai înregistrează o înfrângere după ce prefectul „garantat PSD” a fost schimbat. PNL Neamț vede această schimbare drept o decizie normală a actualului guvern și așteaptă de la noul prefect imparțialitate, asigurarea unei bune și corecte desfășurări a proceselor electorale și depolitizarea structurilor administrative. Activitatea fostului prefect n-a avut nimic în comun cu fișa postului a unui reprezentant al Guvernului într-un județ, iar derapajele „psd-iste” cred că i-au adus și schimbarea din funcție. Hăituirea adversarilor politici ai „partidului mamă” PSD cu siguranță nu are ce căuta într-o prefectură. Agenda prefectului unui județ nu se face la partid, iar PSD Neamț încă nu a înțeles acest lucru”, a spus Mugur Cozmanciuc.

Președintele PNL Neamț  susține că prin demiterea prefectului Angheluță cade și prima redută a PSD în Neamț.

”Vremurile celor care taie, spânzură și împart într-un județ, punând stop dezvoltării și ținând cetățenii în sărăcie, cred că au trecut. Modelul de politică pe care PSD ni-l propune cred și sper că e unul expirat. Până la urmă, semnalul dat de români  la alegerile prezidențiale înseamnă cu totul altceva: un alt mod de a aface politică. Chiar dacă de ieri nu mai conduce Prefectura Neamț, PSD conduce încă Consiliul Județean Neamț. Ce vedem acum e doar mică mostră din ce ar însemna PSD șef peste Consiliul Județean după alegerile locale: ar însemna pierderea a câtorva mii de locuri de muncă, ar însemna alocarea discreționară și partinică a fondurilor pentru drumuri județene și comunale, ar însemna ca instituția Consiliului Județean să continue să fie „pușculița de partid” a PSD. Sunt însă sigur că nemțenii doresc normalitate, transparență și eficiență în cheltuirea banului public și vor spulbera visul PSD-ist, pe 5 iunie, la vot”, a mai spus deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.

Articolul anterior

Președinta CJ Neamț, la Conferința Județeană de Agricultură

Articolul următor

Se oprește apa la Roznov și Bicaz!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *