ISSN 2457 - 3973

Președinta CJ Neamț, la Conferința Județeană de Agricultură

Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț, a participat, astăzi, 3 martie 2016, la Conferința Județeană de Agricultură, care a avut loc la Hanul Ancuței.

În deschiderea dezbaterilor, șefa legislativului județean le-a adresat urări de bun venit celor care participau la conferință, dorindu-le să aibă un an bun în importantul domeniu de activitate în care activează.

”Bine ați venit în județul Neamț, dumneavoastră, care sunteți din alte zone ale României, bine mă regăsesc cu nemțenii mei! Mă bucur să fiu la un loc cu oameni de bază ai țării, specialiști de pe urma cărora trăim cu toții! Prezența dumneavoastră aici e un semn că județul nostru ocupă un loc important în ierarhia agricultorilor români și asta nu poate fi decât o mândrie pentru noi, nemțenii. Vă doresc tuturor să aveți un an bun în domeniul care vă preocupă, să aveți producții frumoase și mi-aș dori ca la sfârșitul anului să aveți prilejul să gustați, tot la Neamț, din roadele dulci ale pământului și să faceți analiza reușitelor din 2016! Succes, dezbateri calde și rod îmbelșugat!“, a declarat președintele Emilia Arcan.

Participanții la conferință au discutat despre noutățile acestui an în privința aprobării proiectelor cu finanțare europeană, oportunitățile privind accesarea de fonduri nerambursabile în agricultură, noutăți legate de acordarea subvențiilor, proceduri și pași de urmat în privința depunerii documentației APIA, despre asigurările agricole, premize și factori care pot contribui la dezvoltarea agriculturii locale, priorități legislative pentru 2016 în ceea ce privește agricultura – formele asociative și rolul lor în dezvoltarea fermierilor.

Conferința de la Hanul Ancuței face parte din Calendarul Evenimente Agribusiness 2016, ultimul din rândul acestora fiind un târg pentru fermieri, care va avea loc la toamnă, în Iași.

Articolul anterior

Grădinița ”Floare de Colț” Piatra Neamț a fost închisă de DSP! Angajați găsiți cu urme de fecale pe mâini!

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): Schimbarea prefectului, a treia bătălie pierdută de PSD Neamț

Un comentariu

  • se vede ca suntem tari si la capitolul agricultura.organizam conferinte agricole pe la hanuri si transformam si aceasta frumoasa activitate intr-un bairam.nu avem lecee agricole nu avem directie agricola cu sala de conferinte mergem sa facem venituri la copropietarii hanului.m-am linistit cand am observat ca au participat hartogarii care incurca bunul mers al agriculturii si nu specialistii agricola care sunt oameni de baza in agricultura.din presa de luni,marti premergatoare conferintei nu s-a spus o vorbulita despre acest eveniment.pacat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *