ISSN 2457 - 3973

Nemțean condamnat la 19 ani de închisoare pentru viol și trafic de minori! Tot ”lotul” a primit aproape 100 ani de închisoare!

Un nemțean în vârstâ de 22 ani, din comuna Cordun, a fost condamnat, luni, de Tribunalul Iași, la 19 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, viol și trafic de minore.

Petru Ionuț Bodros a fost ridicat de acasă de polițiști și escortat până la Penitenciarul Bacău unde a fost încarcerat. Bodros fusese trimis în judecată, sub control judiciar, alături de alți 4 inculpați aflați fie în arest preventiv fie sub control judiciar. Nemețeanul a fost acuzat că împreună cu Romeo Gabriel Nastasă, Tiberiu Radu Fănică, Constantin Daniel Lefter și Paul Crețu au răpit 6 minore care proveneau din familii sărace sau dezorganizate și le-au violat iar apoi le-au exploatat sexual.

Petru Ionuț Bodros a fost condamnat pentru săvârșirea a 2 infracțiuni de trafic de persoane și o infracțiune de viol, precum și pentru infracțiunea de constituire a unui grup infracțional organizat.

Pedepsele însumate aplicate celor 5 infractori sunt de 97 ani de închisoare.

Întregul caz a fost instrumentat de DIICOT Iași.

Articolul anterior

Lemne confiscate de poliţiştii nemţeni cât să încapă într-un tren marfar

Articolul următor

Sezon plin pentru salvamontiștii nemțeni! Peste 45.000 turiști au venit pe Ceahlău și în zona masivului în această vară!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *