ISSN 2457 - 3973

Nemţenii au stat la rând degeaba! Preţuri neschimbate la benzinării!

Miile de nemţeni care s-au îmbulzit, miercuri, la staţiile de carburanţi pentru a alimenta de teama unor scumpiri peste noapte au stat la rând degeaba.

Preţurile la motorină şi beninză sunt neschimbate joi faţă de ziua precedentă.

Nici măcar asigurările date ieri de ministrul Energiei că nu există motive de temere că preţul va creşte nu i-a convins pe oameni.

Aceştia au stat până aproape de miezul nopţii la cozi pentru a face plinul. Până la sosirea poliţiştilor şi a pompierilor, unii şoferi au pus carburant în bidoane, butoaie, chiar şi pungi de plastic.

Miezul nopţii de miercuri spre joi nu a adus nici o schimbare. Preţurile au rămas la fel, probabil şi datorită/din cauza faptului că prim-ministrul Nicolae Ciucă a anunţat „controale ample” la staţiile de carburanţi care au făcut majorări de la o oră la alta. Iar acest ultim fapt a fost amplificat chiar de românii care au luat cu asalt benzinăriile.

Este aceeaşi „criză” de la începutul pandemiei de COVID, în 2020, când erau golite rafturile de hârtie igenică, drojdie şi conserve. Sau de săptămâna trecută când nu se mai găsea valută la casele de schimb valutar iar românii cu economii în euro lichidau depozitele din bănci.

Articolul anterior

FOTO Camion cu piatră răsturnat la Pipirig. Şoferul e încarcerat.

Articolul următor

O femeie din Neamţ a fost tâlhărită de fostul soţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.