ISSN 2457 - 3973

O femeie din Neamţ a fost tâlhărită de fostul soţ

O femeie din Gâdinţi – judeţul Neamţ a fost tâlhărită de fostul soţ. Acesta a aşteptat-o în municipiul Roman şi sub ameninţarea cuţitului i-a sustras telefonul.

„Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce femeia se deplasa pe o stradă din municipiul Roman, ar fi fost aşteptată de soţul său, de care era despărţită. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, ar fi amenințat-o cu acte de violență și folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, i-ar fi sustras din buzunarul hainei, un telefon mobil. În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În cursul acestei zile, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Nemţenii au stat la rând degeaba! Preţuri neschimbate la benzinării!

Articolul următor

Un nou accident pe trecerea de pietoni în Piatra-Neamţ. Victimă – o elevă de 16 ani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.