NewsAllert :

  • 8 decembrie 2023

ISSN 2457 - 3973

Noi membri marcanţi în PSD Neamţ: consilierii judeţeni Daniel Vasiliu-Macovei şi Florin Hopşa, şi primarul de Gârcina.

PSD Neamţ se întăreşte cu noi membri. Consilierii judeţeni Daniel Vasiliu-Macovei şi Florin Hopşa – aleşi pe lista PNL şi primarul de Gârcina, Gavril Mihai Gonţaru – ales pe listele PMP, sunt noii membri ai echipei social-democrate de la Neamţ.

Iată şi comunicatul PSD Neamţ, semnat de preşedintele Daniel Vasilică Harpa, care anunţă noile înscrieri:

„Rezultatele bunei guvernări a premierului Marcel Ciolacu, președintele PSD, și noua viziune a președintelui nemțenilor social-democrați, Daniel Vasilică Harpa, bazată pe decență, seriozitate și mai ales respect reciproc, atrag tot mai mulți oameni de valoare în rândurile noastre.

Astăzi, suntem mândri să anunțăm că trei persoane notabile au ales să îmbrățișeze valorile social-democrate. Este vorba despre domnii consilieri județeni Dan Vasiliu și Florian Adrian Hopșa, împreună cu domnul primar al comunei Gârcina, Gavril Mihai Gontaru.

Aceștia apreciază maniera de a face politică a echipei conturată în jurul președintelui Daniel Harpa și faptul că PSD Neamț susține TOATE proiectele în beneficiul nemțenilor.

Poate tocmai această atitudine face ca formațiunea noastră politică să fie din ce în ce mai căutată și apreciată de membrii altor partide și de comunitatea nemțeană.

Dan Vasiliu: “Pentru cel mai greu an electoral de după revoluție,  mă voi alătura echipei conduse de președintele Daniel Harpa, pe care îl cunosc de 20 de ani. Este un om cu multă experiență administrativă,  cu  repere moral-creștine necesare unui lider care poate conduce acest județ cu succes, așa cum a făcu- o și din postura de primar la Târgu-Neamț.”

Florian Adrian Hopșa: „Dl președinte PSD Neamț, Daniel Harpa a făcut performanță în administrație la Târgu-Neamț  și cred în proiectele sale pentru județul nostru.

Echipa din care acum fac parte este apropiată de oameni și de problemele lor. Îmi doresc ca alături de ei să reprezint interesele nemtenilor,  iar proiectele să devină realizări.”

Gavril Mihai Gontaru: „Mă alătur echipei PSD Neamț ca simpatizant deoarece au fost alături de nevoile comunității din Gârcina de fiecare dată când am apelat pentru proiectele care sunt în curs de realizare, cât și cele care se vor desfășura, iar unul dintre ele este cel care va aduce GAZ în comunitatea noastră, prin Programul Anghel Saligny.”

Bine ați venit, domnilor, în echipa noastră. Doamne ajută! Succes în continuare și dragoste de oameni, vă dorim!”, precizează comunicatul PSD Neamţ.

Potrivit surselor Newsallert.ro, echipa PSD Neamţ se va întări, la începutul anului, cu un nume-surpriză, de un calibru mult mai mare.

Vom reveni!

 

Articolul anterior

Incendiu la un cabinet veterinar din Neamţ! Risc de extindere la trei locuinţe!

Articolul următor

PSD Neamţ s-a „întărit” cu ce a dat afară PNL Neamţ din partid

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *