ISSN 2457 - 3973

Noutăți importante despre a doua ediție a Festivalului Schinducului de la Izvorul Muntelui

Organizatorul celei de-a doua ediții a Festivalului Schiducului, de la Izvorului Muntelui, a venit cu noutăți importante și așteptate de toți cei care vor participa la eveniment.

Silviu Bogdan Ardeleanu a anunțat, în primul rând, că în ciuda dificultăților financiare întâmpinate, va organiza și această ediție.

“Din fericire, Dumnezeu ne-a ajutat și am primit ajutor și din alte surse așa că pot anunță cu bucurie că pe data de 21 august 2021 vă așteptăm la Izvorul Muntelui, la ediția a II- la FESTIVALUL SCHINDUCULUI. Vom păstra regulile impuse de autorități, vom asculta muzică folk, muzica populară, vom avea parte de un moment artistic susținut de Ansamblul Florile Tarcăului, vom avea concursuri, vom vedea animale și toate acestea se vor desfășura sub atenția prezentatoarei și îndrăgitei noastre interprete Nadia Duluman care va și susține un moment artistic de excepție pentru noi”, a anunțat Silviu Bogdan Ardeleanu.
Invitații acestei ediții sunt Marius Coșerariu , Fratii Păun Jr., Cosmin Caia, Nicu Mâță și Ion Paladi.

“Vom avea o supriză din partea formației The Strangers care ne va încânta inimile cu un sfârșit de seară cu muzică pop-rock cu influențe balcanice. Eu sper că vom avea parte de un eveniment frumos și că ne vom putea bucura de un spectacol de excepție din partea invitaților noștri. Voi mai reveni cu detalii pe parcursul zilelor viitoare”, a mai spus Silviu Bogdan Ardeleanu.

    Articolul anterior

    Mugur Cozmanciuc (deputat PNL): Comerţul cu amănuntul din România în iunie, dintre cele mai mari din UE

    Articolul următor

    Accident în Piatra-Neamț cu două autoturisme în care se aflau trei persoane

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular