ISSN 2457 - 3973

O femeie din Pipirig a fost rănită după ce i-a explodat butelia în faţă! A verificat-o cu bricheta!

O femeie din localitatea Pluton – comuna Pipirig a fost grav rănită după ce i-a explodat butelia în faţă!

Deflagraţia a fost urmată şi de un incendiu însă intervenţia pompierilor a fost anevoioasă, având în vedere că locuinţa se afla la circa 500 metri de drum.

„La sosirea primelor echipaje de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la o casă amplasată în pădure, în localitatea Pluton. Accesul autospecialelor de intervenție nu s-a putut realiza, casa aflându-se la o distanță de aproximativ 500 m de drum. Alimentarea cu apă s-a realizat cu ajutorul motopompelor, dintr-un pârâu din apropiere. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul. O femeie în vârstă de 38 ani de ani, proprietara locuinței, ce prezenta arsuri la nivelul feței și un traumatism la mâna dreaptă, a fost preluată și transportată de echipajul SMURD la Centrul de Primiri Urgenţe Târgu Neamț”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Cauza probabilă de producere a  incendiului este modulul greșit de verificare a etanșeității buteliei cu GPL prin utilizarea flăcării deschise, a mai precizat ISU Neamţ.

Articolul anterior

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr, alături de premierul Nicolae Ciucă, la Iaşi, la sărbătoarea Unirii Principatelor Române

Articolul următor

O şoferiţă a intrat cu maşina într-un stâlp, la Vânători Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular