ISSN 2457 - 3973

O nouă dispariție a unei fete dintr-un centru de plasament din Piatra-Neamț

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț caută o minoră, de 15 ani, care a părăsit voluntar Complexul de servicii ”Sancta Maria” și nu a mai revenit.

La data de 21 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, minora GUGUIANU ȘTEFANIA VASILICA, de 15 ani, a părăsit voluntar Complexul de servicii Sancta Maria, din Piatra Neamț, unde aceasta era instituţionalizată și nu a revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 50 de kilograme, ochi căprui, păr negru.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un maiou negru, pantaloni negri, fiind încălțată cu adidași negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în localitățile limitrofe în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

La începutul lunii au august, o tânără în vârstă de 17 ani a dispărut din Complexul de servicii ”Ion Creangă” din Piatra-Neamț. Fata a fost găsită de polițiști, câteva zile mai târziu, la iubitul său dintr-o comună din Neamț.

Tot de la Complexul de servicii ”Ion Creangă” din Piatra-Neamț a dispărut o tânără de 16 ani pe data de 31 iulie 2019.

Articolul anterior

Copil în stare foarte gravă după ce a căzut din căruța încărcată cu fân

Articolul următor

Senatorul PNL Eugen Țapu-Nazare: ”Lupta pentru putere și inflația de miniștri, principalele cauze ale eșecului guvernării PSD – ALDE”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *