NewsAllert :

Federația Română de Dans Sportiv: Concursul de la Piatra-Neamț NU a fost sursă de infecție!

Dosar penal în cazul bărbatului trimis acasă de 2 ori, din Spitalul Județean Neamț, fără să fie testat Covid

Prefectul George Lazăr îi ordonă lui Arsene să pună un profesionist în locul managerului-politruc de la Spitalului Județean

DSP Neamț își trimite la Suceava unul dintre cei mai buni medici

Primarul de Roman a pierdut definitiv procesul de incompatibilitate! Rămâne pe funcție și poate candida!

Coronavirus/Date oficiale în Neamț: 107 cazuri pozitive, 5 decese, un pacient vindecat!

O femeie de 75 ani a murit în Spitalul Județean Neamț din cauza coronavirusului! Este a cincea victimă din județ!

Explicații suplimentare cu motivele pentru care puteți ieși din casă fără să fiți amendați (Grupul de Comunicare Strategică)

Nu e o glumă! Pe 1 aprilie, pompierii nemțeni au intervenit la 5 incendii de vegetație uscată!

Un primar din Neamț cere redeschiderea Bisericilor! ”Oamenii strigă disperați de dorul Sfintelor Liturghii!”

O femeie de 45 ani, din Târgu Neamț, a patra victimă din județ din cauza coronavirusului

Un poștaș din Neamț oferă pensionarilor măști gratuite! ”Mi se rupe inima, sunt disperați!”

Șapte măsuri esențiale luate de Primăria Piatra-Neamț în lupta împotriva coronavirusului

Viceprimarul Gavrilescu: ”PMP cere crearea unui portal cu informații în timp real despre COVID-19, pe fiecare stradă!

Drumurile județene din Neamț, dezinfectate cu 4 cisterne

  • 3 aprilie 2020

ISSN 2457 - 3973

O nouă scrisoare pierdută în Neamț! Cine se teme de PNL Neamț?

Un/niște bărbați adevărați din punct de vedere politic au hotărât să semneze dar să trimită o anonimă către conducerea centrală a PNL dar mai ales către o parte a presei centrale și din Neamț prin care arată cât de rea este conducerea actuală a PNL Neamț și cât de bună ar fi schimbarea acesteia. Bineînțeles, acum în prag de campanie electorală!

Scrisoarea semnată de un așa-zis ”Grupul de Inițiativă “Salvați PNL Neamț” vine cu o zi înainte de ședința Biroului Politic Județean al PNL Neamț unde se va discuta situația din organizația Piatra-Neamț, unde Dragoș Chitic a demisionat din funcția de președinte din cauza unor nemulțumiri față de unii colegi din biroul local. De asemenea, anonima a fost trimisă cu mai puțin de 24 de ore înainte de o conferință de presă anunțată de PNL Neamț tocmai cu scopul de a denatura subiectele ce urmau să fie abordate.

Mai este de menționat și un alt aspect și anume că în conținutul acestia, liberalii răi au doar nume și prenume în timp ce liberalii buni sunt menționați cu titulatura de ”domnul”. Dar în final, toți pică rău!

Cât privește adresa de email de pe care a fost trimisă scrisoarea/petiția/plângerea sau orice ar fi ea, nu este una a organizației PNL Piatra-Neamț deși se încearcă inducerea acestei idei prin titulatura mail-ului [email protected]

Cine ar fi putut scrie o asemenea scrisoare, poate nici nu merită să ne batem capul având în vedere că nu este asumată bărbătește cu nume și prenume. Și totuși….

Există posibilitatea ca o astfel de reacție să vină din partea unui grup neînsemnat din PNL Neamț, nemulțumit poate de unele decizii luate de conducerea filialei. Nu credem însă că semnatarii anonimi ar fi ”domnii” de la finalul scrisorii pentru că ar fi fost prea evident iar persoanele în cauză nu ar avea nevoie de astfel de metode pentru a-și spune punctul de vedere.

Așa că nu este exclus ca Grupul de Initiativa “Salvati PNL Neamt” să fie de fapt din zona adversarilor politici care au simțit că ar putea fi un moment prielnic să provoace haos în organizația PNL Neamț, înainte de alegerile europarlamentare. Astfel de metode au mai fost folosite dar nu este cazul să le dezvoltăm acum însă o vom face dacă este nevoie. De altfel, credem mult mai mult în această ultimă variantă iar dacă vă întrebați cine ar avea de câștigat politic dintr-un eventual război în PNL Neamț, aveți și răspunsul la întrebarea: cine a ticluit această scrisoare?

Având în vedere că nu este semnată cu nume și prenume și nici nu a fost trimisă de pe o adresă de e-mail oficială a vreunei organizații PNL din Neamț, redacția newsallert.ro NU VA PUBLICA așa-zisa luare de poziție a Grupului de Initiativa “Salvati PNL Neamt” având în vedere că există suspiciunea rezonabilă că în spatele ei nu este de fapt nici un membru al PNL Neamț!

Articolul anterior

Socialiștii europeni anunță înghețarea relațiilor cu PSD

Articolul următor

Un bloc de locuințe destinat tinerilor specialiști din sănătate va fi construit la Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *