ISSN 2457 - 3973

Un bloc de locuințe destinat tinerilor specialiști din sănătate va fi construit la Piatra-Neamț

Municipalitatea pietreană a  predat către Agenția Națională pentru Locuințe amplasamentul unde urmează să fie construit primul bloc de locuințe destinate tinerilor specialiști din sănătate.

Blocul, ce va avea regimul de înălțime Parter + 2 Etaje + Mansardă, va fi situat în str. Clement Pompiliu nr. 6 (în zona blocurilor ANL de pe Calea Romanului).

Lucrările vor începe în luna iulie.

În acordul încheiat cu ANL mai este prevăzută construcția a încă două blocuri de locuințe cu câte 20 de unități locative fiecare, destinate tinerilor familii din Piatra-Neamț.

„A devenit o obișnuință în ultimii 3 ani acordarea de locuințe ANL tuturor solicitanților care îndeplinesc condițiile legale. Construcția  de noi  locuințe ANL în Piatra-Neamț ne va ajuta să continuăm pe aceeași linie și să oferim tinerilor un sprijin pentru a-și întemeia o familie și o carieră acasă. Este o promisiune pe care am făcut-o pietrenilor, de a-i motiva pe medicii specialiști să profeseze în orașul nostru, astfel încât atât cetățenii din Piatra-Neamț cât și toți nemțenii să beneficieze de servicii medicale de calitate. Îmi doresc ca și tinerii specialiști din alte domenii să rămână sau să vină să profeseze în Piatra-Neamț, pentru că orașul are nevoie de forță de muncă specializată și de aceea am pus la dispoziția ANL terenuri pentru alte două blocuri de locuințe destinate lor”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

 

 

Articolul anterior

O nouă scrisoare pierdută în Neamț! Cine se teme de PNL Neamț?

Articolul următor

Un cutremur de aproape 4 grade s-a produs vineri în România

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *