NewsAllert :

29 martie 2024

ISSN 2457 - 3973

O tânără de 16 ani, din municipiul Bacău, şi-a aruncat pisica de la balcon

O tânără de 16 ani, din municipiul Bacău, şi-a aruncat pisica de la balcon. Dincolo de lipsa de suflet de care a dat dovadă, minora a filmat întreaga scenă şi a postat-o pe facebook spre lauda sa.

Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile video apărute în spaţiul public.

„Poliţiştii au emis un ordin de plasare a animalului în adăpost, pisica fiind plasată în adăpostul unei Fundaţii din municipiul Bacău pentru o perioadă de 45 de zile. Totodată, minora a fost sancţionată contravenţional de poliţişti cu amendă în valoare de 1500 de lei conform Legii nr.205 din 2004”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru.

Atunci când un polițist constată că un animal se află într-o situație de pericol, emite de îndată ordin de plasare a animalului în adăpost pentru o perioadă de 45 de zile.

Ordinul de plasare a animalului în adăpost se pune în executare de îndată de către personalul care asigură prestarea serviciilor publice de adăpostire a animalelor ce fac obiect al ordinului de plasare în adăpost, în prezența polițistului care l-a emis.

Articolul anterior

Iulian Bulai – povestea din spatele fotografiei călare pe un cal, la bustul gol

Articolul următor

Harbuz pierde mandatul de consilier prin ordin de prefect! Trei ani nu poate ocupa funcţii publice!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular