ISSN 2457 - 3973

Opoziția, boicot la ședința CL Piatra-Neamț! Primarul Carabelea: „Au încercat să falimenteze orașul!”

Opoziția din Consiliul Local Piatra-Neamt a boicotat în masă ședința de joi (7 decembrie) fapt care l-a făcut pe primarul Andrei Carabelea să îi acuze pe consilierii PSD și PMP că au încercat „să falimenteze orașul”.

Afirmația edilului vine în contextul în care în cadrul ședinței au fost supuse la vot mai multe proiecte ce vizau modernizarea orașului.

Chiar și cu boicotul opoziție, proiectele au fost aprobate iar procesul de modernizare al orașului va continua prin implementarea a peste 65 milioane euro.

Vă rog să constatați indolența, pasivitatea, indiferența și acțiunile constante de sabotaj cu care, de trei ani încoace, consilierii PSD și PMP tratează votul încredințat de pietreni. Vă rog să vedeți scaunele goale. Astăzi a fost o zi cu <transpirații>, pentru că am realizat că e în pericol cvorumul de ședință și bineînțeles că este în pericol munca de trei ani încoace. Ne-am străduit să absorbim bani europeni, conștienți fiind că aceasta este singura șansă de modernizare a orașului, un oraș pe care dumneavoastră știți, la fel de bine ca și mine, cât de îndatorat l-am preluat. Îi întreb pe consilierii Opoziției – dar, cu siguranță, răspunsurile le vom vedea mai degrabă din fața acestor scaune, decât din fața lor – cum ne-am fi descurcat anul viitor dacă aceste proiecte pe care le-am discutat și votat astăzi, a căror continuitate ați decis-o și vă mulțumesc, cum am fi făcut anul viitor să dăm toți banii înapoi și să zicem „La revedere!” tuturor banilor europeni pe care i-am contractat deja și pe care îi mai așteptăm să vină?”, a declarat primarul Andrei Carabelea. 

Nici PSD și nici PMP nu au motivat de ce au boicotat ședința Consiliului Local Piatra-Neamț!

Articolul anterior

Întrerupere temporară furnizare apă în comuna Răuceşti

Articolul următor

Primăria Piatra-Neamţ elimină separatoarelor de trafic de pe B-dul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular