ISSN 2457 - 3973

Organizațiile de tineret, invitate de președintele Consiliului Județean Neamț să facă parte din Consiliul Consultativ în domeniul Tineretului

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, invită reprezentanții organizațiilor de tineret și ai organizațiilor care își desfășoară activitatea cu și pentru tinerii din județul Neamț, să depună CV și scrisoare de intenție, până pe data de 29 mai 2017, inclusiv, la Registratura Consiliului Județean Neamț, pentru a intra în etapa de selecție, în vederea constituirii Consiliului Consultativ în domeniul Tineretului.

”Tot timpul am mizat pe tineri, pe ideile lor, pe spontaneitatea care îi caracterizează și pe dorința de a schimba lucrurile care au nevoie de o actualizare. Vreau să existe pe lângă Consiliul Județean Neamț acest consiliu pentru că avem nevoie, de pe o parte, de un inventar al problemelor cu care se confruntă tinerii din zilele noastre și de pe altă parte pentru că avem nevoie de idei și de proiecte care să vină în întâmpinarea problemelor acestui segment al populației. Sunt convins că vor răspunde invitației mele organizațiile de tineret și toți cei implicați în derularea a diverse proiecte cu și pentru tineri, și împreună vom reuși să aducem un suflu nou acestui grup țintă! Consiliul Consultativ al Tinerilor va avea tot sprijinul meu în implementarea de idei care să aducă plus-valoare tineretului nemțean“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Articolul anterior

Liberalii sărbătoresc 142 ani de la apariția PNL

Articolul următor

Primari și oameni de afaceri din Republica Moldova, în vizită la GAL-urile din Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *