ISSN 2457 - 3973

Panică la sediul BCR din Piatra-Neamţ

Au fost momente de panică, luni, la sediul BCR din Piatra-Neamţ. Un fum gros s-a degajat din casa liftului, de la etajul clădirii, iar toţi cei aflaţi în incinta băncii s-au autoevacuat.

La faţa locului au venit pompierii din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ care au constatat că motorul liftului a ars şi a degajat fum.

“Prin apel la 112, în jurul orei 12:11, pompierii au fost înștiințati despre prezența mirosului de fum în casa liftului, la sediul unui operator economic din municipiul Piatra-Neamț. La locul solicitării s-au deplasat pompieri din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălţime și o ambulanță SMURD.
Evenimentul a avut loc la ultimul etaj al clădirii, la casa liftului. Degajarea de fum a fost cauzată de motorul unui lift care s-a defectat (ars). Toate persoanele care se aflau în clădire s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa.

Potrivit sursei citate, nu au fost victime.

    Articolul anterior

    COVID-19/A scăzut numărul infectărilor în Neamţ! Iată situaţia pe fiecare localitate! (luni – 12 aprilie)

    Articolul următor

    Educaţia şi investiţiile – priorităţile bugetului municipiului Piatra-Neamţ pe 2021

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular