ISSN 2457 - 3973

Parcări inteligente și străzi reparate – obiectivele lui Adrian Niță, candidatul PSD la primăria Piatra-Neamț

Parcări inteligente și străzi reparate – obiectivele lui Adrian Niță, candidatul PSD la primăria Piatra-Neamț

Adrian Niță, candidatul PSD la primăria Municipiului Piatra-Neamț, a găsit soluția pentru șoferii care își găsesc cu greu un loc de parcare. Vrea să implementeze un sistem de parcări inteligente, “Smart Vertical”, care va reduce timpul pierdut în trafic, va contribui la un mediu mai curat și la o calitate mai bună a vieții urbane.

“Vrem să facem din Piatra-Neamț un exemplu de oraș inteligent și accesibil, unde tehnologia modernă și soluțiile inovatoare de parcări inteligente facilitează o viață mai bună pentru toți cetățenii. Soluția Smart Vertical nu numai că răspunde nevoilor actuale, dar reprezintă și o pregătire a comunității noastre pentru viitor,” a declarat Adrian Niță, candidatul PSD la primăria Piatra-Neamț.

Concret, sistemul “Smart Vertical” e o soluție simplă de mobilitate urbană, care va permite parcarea a până la 50 de autovehicule pe o suprafață de doar 7mx7m și va fi dotat cu senzori de ultimă generație și un sistem informatizat, ceea ce oferă un nivel înalt de siguranță pentru vehicule și utilizatori și facilitează gestionarea eficientă a multiple sisteme de parcare. Foarte important, timpii de așteptare pentru șoferi se reduc drastic: sub 2 minute per vehicul pentru a recupera mașina parcată.

Adrian Niță vrea să identifice zonele unde să poată construi parcări subterane și în acest fel să elibereze suprafețe importante care vor putea fi utilizate pentru realizarea de spații verzi, locuri de joacă pentru copii sau zone de recreere. Pe lângă parcări, un alt obiectiv al mandatului său îl reprezintă repararea străzilor. În municipiul Piatra-Neamț există, în prezent, o mulțime de străzi distruse sau pe care au fost deschise, de multă vreme, adevărate șantiere. Acestea vor fi refăcute, pentru a asigura pietrenilor condiții optime de trafic și siguranță rutieră.

Comandat de PSD Organizația Neamț – CMF 21240002

Articolul anterior

Panaite Vasile (candidat PUSL): „Piatra-Neamț fără droguri: Inițiativă pentru un oraș sănătos și sigur”

Articolul următor

Adrian Niță începe evoluția energetică la Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular