ISSN 2457 - 3973

Patru bătăuști din Cândești, ”răcoriți” de polițiști după gratii

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați de către o femeie, de 51 de ani, cu privire la faptul că în apropierea unei societăți comerciale din localitatea Cîndești a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Ca reacție imediată, polițiștii s-au deplasat la fața locului, conflictul fiind aplanat cu operativitate. Totodată, persoanele participante au fost identificate de polițiști și conduse la sediul poliției, în vederea audierii.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în urma unui conflict survenit pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor neînțelegeri, 4 bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 60 de ani, toți din Cîndești, s-ar fi agresat fizic reciproc. În urma conflictului, doi bărbați de 31, respectiv 60 de ani, au suferit leziuni, fapt pentru care au fost preluați și transportați la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

În urma probării activității infracționale a celor implicați, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cele 4 persoane, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

În 5 zile, Poliția Rutieră Neamț a reținut 70 de permise

Articolul următor

Conducerea USR Neamţ anunţă că îl susţine pe Klaus Iohannis în turul al doilea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *