ISSN 2457 - 3973

Conducerea USR Neamţ anunţă că îl susţine pe Klaus Iohannis în turul al doilea

Deputatul Iulian Bulai, preşedintele USR Neamţ a declarat, marţi, că îl susţine şi votează pe preşedintele Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Liderul USR Neamţ a cerut tuturor alegătorilor şi susţinătorilor să iasă la vot în turul al doilea şi să îi acorde votul preşedintelui Klaus Iohannis.

“Îl susțin pe președintele Iohannis, îl voi vota în turul 2 și încurajez pe toată lumea să-i ofere votul. În acest moment, cu acest rezultat în primul tur, nu există altă opțiune și în niciun caz Viorica Dăncilă nu e o alegere posibilă pentru România”, a scris, între altele, pe pagina lui de facebook, preşedintele USR Neamţ, deputatul Iulian Bulai.

În primul tur al alegerilor prezidenţiale, 12,10% dintre nemţenii care au venit la urne l-au votat pe candidatul USR, Dan Barna.

Potrivit anunţului făcut de deputatul Iulian Bulai, votanţii lui Dan Barna ar trebui să iasă pe 24 noiembrie la vot şi să îl voteze pe preşedintele Klaus Iohannis.

Luni, şi preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu a anunţat că îl susţine pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi a cerut tuturor pmp-iştilor să iasă pe 24 noiembrie la vot şi să îl aleagă pe Klaus Iohannis.

“Nu boicotăm, nu stăm acasă, noi votăm împotriva PSD! Votul este un drept fundamental al nostru, al fiecăruia, şi trebuie exercitat. Ştiu sigur că votantul PMP este unul inteligent, un votant responsabil, un votant 100% de dreapta. De aceea cred că este important ca în acest tur doi, al alegerilor prezidenţiale, să ne îndreptăm susţinerea către actualul preşedinte, Klaus Iohanis. (…) Pmp-işti, nu uitaţi! Suntem mulţi, dar deştepţi”, a scris preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilecu, pe pagina lui de facebook.

Candidatul susţinut de PMP în primul tur, Theodor Paleologu, a obţinut în primul tur al alegerilor prezideţiale în judeţul Neamţ aproape 11.500 voturi, adică 5,87%.

Articolul anterior

Patru bătăuști din Cândești, ”răcoriți” de polițiști după gratii

Articolul următor

PMP Bicaz votează Klaus Iohannis în turul al doilea la prezidențiale

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *