ISSN 2457 - 3973

Patru consilieri din Tazlău au dat cinstea pe rușine! Sau au fost presiuni asupra lor?!

Patru consilieri locali din comuna Tazlău au dat cinstea pe rușine. Deși au fost aleși pe listele PNL la alegerile locale din 2016, aceștia au schimbat macazul și s-au înscris în PSD.

Este adevărat că cei 4 au fost făcuți consilieri de regretatul primar Constantin Machidon, care acum se răsucește în mormânt când vede pentru cine a garantat.

Motivele invocate de aceștia nu au nici un fel de susținere și arată de fapt că au fost asmuțiți împotriva președintelui organizației PNL Tazlău, Alexandru Machidon (fiul fostului primar).

Căci despre respec față de fostul primar și președinte al PNL Tazlău, Constantin Machidon, nici nu poate fi vorba! Și-au bătut joc și de memoria acestuia dar și de voturile locuitorilor din Tazlău!

Povestea dezertorilor pare să aibă însă și alte conotații iar gura lumii vorbește că asupra lor ar fi existat și anumite presiuni, dincolo de promisiunile nerealiste că vor prinde poziții eligibile pe lista PSD (în detrimentul membrilor vechi din PSD Tazlău).

Mai mult, se pare că proiectul de apă și canalizare din comuna Tazlău urmează să fie blocat de constructor. După modelul drumului Bicaz – Poiana Largului, unde constructorul se dă Alba ca Zăpada, și la Tazlău ar urma să fie invocate diverse motive care să incite comunitatea împotriva echipei PNL de la nivel local, județean și național.

Ce legătură este între constructor, cei 4 consilieri dezertori și partidul în care s-au înscris? Evident, una de cumătrie!

Un lucru este sigur. La Tazlău, echipa liberală rămâne majoritară în Consiliul Local și, potrivit sondajelor, va câștiga detașat și alegerile locale din 2020.

Vom reveni!

În imagine, regretatul primar și președinte al PNL Tazlău, Constantin Machidon

Articolul anterior

Primarul Dragoș Chitic și prefectul George Lazăr – front comun pentru prevenirea inundațiilor

Articolul următor

Date noi în cazul angajatelor băncii din Piatra-Neamț care au furat 270.000 euro din conturile clienților! Ce spun reprezentanții băncii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *