ISSN 2457 - 3973

Patru persoane reținute la Roman și Tîrgu Frumos pentru deținere și trafic de droguri de risc și de mare risc

La data de 01 martie a.c. poliţiştii din cadrul Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Neamţ au organizat o acţiune pe raza mun. Roman și orașului Târgu Frumos, din județul Iași pentru combaterea traficului ilicit de droguri, de risc și de mare risc.

În urma acţiunii flagrante realizate în municipiul Roman, doi tineri de 28 și 29 de ani, ambii din Târgu Frumos, au fost reținuți, asupra lor fiind găsită cantitatea de aproximativ 10 grame substanță vegetală de culoare verde olive în stare uscată, cu aspect de cannabis destinată comercializării.
În urma flagrantului, polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare, ocazie cu care la domiciliul unei femei de 57 de ani, din Târgu Frumos a mai fost găsită cantitatea de aproximativ 50 grame substanță vegetală de culoare verde olive în stare uscată, cu aspect de cannabis destinată comercializării, două cântare electronice folosite la porționarea și cântărirea substanțelor, precum și sumele de 150 euro și 1500 lei provenite din activitatea infracţională.
Totodată în locuința unui tânăr de 26 de ani a mai fost găsită cantitatea de aproximativ 1,5 grame substanță vegetală de culoare verde olive în stare uscată, cu aspect de cannabis.
Cel e patru persoane au fost reținute de polițiști, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T.–Biroul Teritorial Neamţ, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, deţinere de droguri de risc și de mare risc în vederea consumului propriu și comercializare de substanțe cu efect psihotrop. Astăzi urmează să fie prezentați Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul B.C.C.O. Bacău, în cooperare cu S.O.S. Neamț și Poliția orașului Târgu Frumos, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T.–Biroul Teritorial Neamţ.

Articolul anterior

Iulian Bulai (deputat USR Neamț): ”Condamn modul în care președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, îi tratează pe locuitorii județului!”

Articolul următor

Anunțul important despre Piața Centrală din Piatra Neamț pe care îl face primarul Dragoș Chitic! Avem piața deschisă de Paște!?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *