ISSN 2457 - 3973

Pensiunea “Casa Ardeleanului” din Vaduri a fost distrusă de un incendiu!

Pensiunea “Casa Ardeleanului” din comuna Vaduri a fost distrusă complet de un incendiu care a izbucnit marţi-după amiază, potrivit informaţiilor furnizate de sublocotenentul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.
De asemenea, o butelie a explodat însă nu a rănit pe nimeni.
Restaurantul de la etajul unui magazin aflat în imediata vecinătate a fost distrus de flăcări.
Reţeaua de apă a localităţii nu a făcut faţă pentru alimentarea celor 6 autospeciale ale ISU motiv pentru care a fost necesară deplasarea la staţia de captare a apei situată la circa 4 kilometri.
”Când am primit apelul la 112 ni s-a spus că este un copil în clădire dar când am ajuns, acesta fusese evacuat. Nu erau turişti în pensiune. Nimeni nu a fost rănit. Incendiul a fost lichidat însă intervenţia continuă pentru a elimina orice pericol şi a stabili cauzele”, a declarat sublocotenentul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.
Suprafaţa totală distrusă de incendiu este de 400 de metri pătraţi.
Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de vântul puternic. La faţa locului au fost trimise 6 autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară şi ambulanţa SMURD.

  Articolul anterior

  Braconieri prinşi la Ruginoasa cu două căprioare împuşcate!

  Articolul următor

  Ioan Chelaru, despre raportul MCV: Profesionist, cu greutate spre Parlament!

  8 Commentarii

  • Este totuși cineva răspunzător pentru faptul ca instalația de apa nu a făcut fata?????

  • E o moda in Neamt sa se incendieze imobilele,din curiozitate cat era asigurarea la Pensiune??!!!!!

  • lasa ti ca eu treceam pe acolo si am vazut fumu nu era nici o aerta alfel ce rost mai are asgurarea

  • Daca nu stiti cauza,taceti din gura. Si pana la urma daca ar fi asta,ceea ce nu e,este problema lor si munca lor,va e ciuda? Ati muncit cot la cot cu ei? Nu! Sunt oameni de milioane si nu stati in pat cu ei sa stiti voi totul. Asa e cand esti roman,te uiti la vecinu ce face si criticati in loc sa va vedeti de ale voastre. Rusine.

  • Adica au inscenat asta,sa ramana fara locuinta lor unde stateau zilnic,numai pentru un cacat de asigurare. Si plus ca era foarte mare,era normal sa fie asigurata,romani inculti ce sunteti

  • Rușine sa le fie și la marea instituție ISU care cer avize și ei nici nu erau echipați ,mașina lor ramase fără ambreiaj ,a doua mașină care a venit nu aveau motorina în generatorul care face presiune,mașina cu scara pana când a venit a durat 2 ore…,furtunul lea sărit de trei ori din mufare,dezorganizare totală, nepăsători, puteau sa evite aceasta tragedie,sa stingă incendiu la timp!RUȘINEEEE SA LE FIE și lor și PRIMĂRIEI care nici hidrante nu au montate …RUȘINEEEE .

  • ASTA E ROMANIA LA NOI

  • Nu se sesizează nimeni !Țin de scaune, nu cumva sa demisioneze ca nu mai au ce jumuli! PĂCATTTTTT,avem încredere ca sunt salvatori ,ei cresc în grad di alții suferă după neandemanarea lor …..Adunați probe și dații în judecata….distribuiți sa vadă toată țara

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular