ISSN 2457 - 3973

Percheziții în Neamț la cămătari care șantajau și acționau înarmați

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au pus în executare, marți, 6 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Roman, la domiciliile unor persoane bănuite că dețin arme în mod ilegal.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.

Acțiunea a vizat depistarea și probarea activității infracționale a mai multor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni cu violență, cămătărie și șantaj.

În urma activităților desfășurate, au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării două arme letale cu glonț, de calibru 9×21 mm. și 8 mm., 10 cartușe, precum și un pistol tip airsoft, supus autorizării, deținute în mod ilegal.

4 persoane, cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani, din Roman, au fost conduse la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor.

La acțiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Neamț, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

Articolul anterior

A început modernizarea punctelor de colectare a deșeurilor în cartierul Precista

Articolul următor

Un tânăr de 20 ani, prins drogat la volan în Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *