ISSN 2457 - 3973

Percheziții la locuințele unor hoți din Neamț

În urma perchizițiilor desfășurate, ieri, de către polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Crăcăoani, s-a reușit identificarea a trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.
Sprijiniți de luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale, polițiștii au desfășurat patru percheziţii domiciliare, în baza mandatelor emise de Judecătoria Tg. Neamţ, la patru locaţii din comuna Săbăoani, în vederea descoperirii şi strângerii probelor cu privire la infracţiunile de furt calificat.
În baza probatoriului administrat, s-a stabilit că trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani, din Săbăoani au pătruns în noaptea de20/21.06.2017 în locuinţa persoanei vătămate din Ghindăoani, de unde au sustras suma de 1700 lei, acte și bijuterii, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1900 lei.
În cauză sunt continuate cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru tragerea la răspundere penală a celor implicați.

Articolul anterior

ALERTĂ! Furtuna lasă municipiul Piatra-Neamț fără apă la robinete!

Articolul următor

Președintele Ionel Arsene anunță: ”Vom avea un spital regional la Iași!” Peste 100 milioane lei pentru infrastructura de sănătate din Neamț!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.