ISSN 2457 - 3973

Peste 100.000 țigări de contrabandă, confiscate de polițiștii din Piatra-Neamț în urma unor percheziții domiciliare

O persoană a fost reținută și peste 105.000 de țigarete au fost indisponibilizate, în urma unor acţiuni operative de amploare efectuate, sâmbătă (15 aufust), de polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț.

Polițiștii au efectuat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, 2 percheziții în municipiul Piatra Neamț, la imobilele deținute de două persoane bănuite de contrabandă.

”Acțiunile polițiștilor au vizat documentarea activității infracționale a unei femei de 41 de ani, din localitatea Dumbrava Roșie, bănuită de trafic de țigarete care provin din contrabandă. În urma descinderilor efectuate, polițiștii au descoperit 105.560 de țigarete fără timbru, pe care le-au ridicat, în vederea indisponibilizării. În baza probatoriului administrat, femeia a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă. În cursul zilei de astăzi, aceasta urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, agentul Georgiana Moșu.

În activități au fost angrenați polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și luptătorii Serviciului pentru Acțiune Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Activitatea a beneficiat de sprijinul câinelui poliţist Odek, specializat în detectarea produselor din tutun.

Articolul anterior

Dragoș Chitic și-a depus candidatura pentru încă un mandat de primar al municipiului Piatra-Neamț

Articolul următor

Un bărbat beat și fără permis, prins la volanul unei mașini la Girov

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *