ISSN 2457 - 3973

Peste 300 de tineri au fost prezenți la a treia întâlnire ”Viitorul ești TU!”

Peste 300 de tineri din Neamț care doresc să afle care este drumul spre succesul antreprenorial au participat la a treia conferință a programului de leadership ”Viitorul ești TU”, organizată de Oana Bulai, la Roman.

La această ediție au fost prezenți pentru a conferenția, doi dintre cei mai cunoscuți speakeri din România, Mihaela Stroe și Alin Ghizășan.

”Am promis că va fi un eveniment WOW! – și așa a fost! 323 de tineri și tinere din Roman au participat la cea de-a treia întâlnire a programului de leadership „Viitorul ești TU!” Un record de participare la un eveniment UNIC în România! A fost una dintre cele mai fericite zile ale mele. Am avut și emoții, dar … emoțiile sunt parte din viața mea! Astăzi, 323 de tineri romașcani au avut în față doi speakeri foarte cunoscuți în România: Mihaela Stroe și Alin Ghizășan. Au vorbit senzațional, fiindcă au umor și tolbele pline cu povești inspiraționale”, a declarat Oana Bulai. 

Aceasta a adăugat că programul „Viitorul ești TU!” va continua cu două proiecte: o expoziție de fotografie și un film documentar cu și despre tinerii implicați în proiect.

La primul eveniment au participat 67 de tineri, la al doilea eveniment au venit 130 iar la ultimul, de sâmbătă, au fost prezenți 323 tineri.

”O să fie un film care va deveni viral după lansare. Le mulțumesc partenerilor și lectorilor – toți sunt formatori acreditați și voluntari în acest proiect. Le mulțumesc părinților și profesorilor pentru încredere! Și le mulțumesc tinerilor din Roman pentru viața pe care au dat-o acestui proiect”!

Articolul anterior

Incendiu intr-un apartament din Piatra-Neamț! Cauza – o oală uitată pe aragaz!

Articolul următor

Prefectul Lazăr acuză: Scumpirea apei s-a făcut cu acceptul președintelui CJ, Ionel Arsene

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *