ISSN 2457 - 3973

Prefectul Lazăr acuză: Scumpirea apei s-a făcut cu acceptul președintelui CJ, Ionel Arsene

Prefectul George Lazăr susține că majorarea cu aproape 25% a prețului apei potabile s-ar fi realizat cu acceptul președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene.

Afirmația a fost făcută, sâmbătă, la un post local de radio, și apoi publicată pe pagina de facebook a prefectului Lazăr.

Totodată, prefectul a acuzat managementul defectuos al companiei ApaServ și a reamintit că a solicitat demisia conducerii companiei încă de acum două luni, și din cauza crizei apei de la Roman.

”Soluția identificată de a capta apa suplimentar de la Apa Vital Iași reprezintă o alternativă identificată de specialiști de aproximativ 45 de zile, pe care am avut-o în vedere, dar pe care fosta conducere a ApaServ a refuzat practic să o pună în aplicare. Am solicitat demisia conducerii ApaServ la acel moment, pentru lipsa de eficiență în gestionarea crizei și am observat că domnul președinte al CJ Neamț, Ionel Arsene, a urmărit solicitarea mea ca prefect și a dat curs acesteia, asumând cele susținute de către mine în mod activ, și a cerut și domnia sa, după aproximativ o lună de zile, demisii la ApaServ. Ce este mai grav, din punctul meu de vedere, reprezintă faptul că domnul Ionel Arsene a înțeles după câțiva ani de zile, că managementul ApaServ este defectuos, iar conducerea susținută de domnia sa a eșuat lamentabil în a oferi servicii de calitate nemțenilor. Dar faptul că a dat curs, dommnul Ionel Arsene, solicitării mele de a demite conducerea ApaServ, arată că își recunoaște practic eșecul managementului prin oamenii pe care i-a susținut. Că rezolvă parțial problema apei de la Roman, după aproape 7 luni de zile de criză, consider că nu e un motiv de laudă ci, din contra, arată eșecul unui management dezastruos, asumat și suținut chiar de domnia sa. În continuare, cei mulți și vinovați de acest dezastru managerial sunt în funcții de conducere, atât în Consiliul de Administrație al Companiei, cât și în zona executivă de conducere și susținuți de Consiliul Județean și respectiv de domnul Ionel Arsene, în calitate de președinte. Și aceștia trebuie să plece acasă și să lase loc specialiștilor. Mai mult, aflăm din presă de scumpirea apei, care s-a făcut pe furis cu acceptul domnului președinte al CJ Neamț, Ionel Arsene”, a declarat prefectul județului Neamț, George Lazăr.

Despre majorarea prețului la serviciile de apă și canal, și consecințele acesteia, puteți reciti materialul publicat, acum o săptămămână, la acest link

Articolul anterior

Peste 300 de tineri au fost prezenți la a treia întâlnire ”Viitorul ești TU!”

Articolul următor

Percheziții în 5 apartamente din Piatra-Neamț, la contrabandiști de țigări

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular