ISSN 2457 - 3973

Piatra-Neamţ: Muncitor mort după ce a fost prins sub un motostivuitor.

Un muncitor în vârstă de 55 ani a murit miercuri, 24 martie 2021, după ce a fost prins sub un motostivuitor.

Pompierii sosiţi la faţa locului au scos victima de sub utilaj dar medicul a constatat că aceasta era decedată.

“Ca urmare a unui apel la 112, pompierii au fost alertați să intervină pentru degajarea unei persoane prinsă sub un motostivuitor, în incinta unui operator economic din municipiul Piatra-Neamț. La locul solicitării s-au deplasat pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare,  o autospecială pentru descarcerare și un echipaj cu ambulanță de la SAJ. Pompierii au extras de sub un motostivuitor un bărbat de aproximativ 55 de ani. Medicul de pe ambulanța SAJ a declarat decesul persoanei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotentul Irina Popa.

Inspectorii ITM Neamţ au început o anchetă la finalul căreia vor trimite procurorului de caz concluziile pe baza cărora va fi dată o soluţie în cadrul dosarului penal privind infracţiunea de ucidere din culpă.

Articolul anterior

Preşedintele Klaus Iohannis: “Trebuie găsite soluţii ca oamenii să poată merge la biserică de Paşte!”

Articolul următor

Coliziune între 2 autoturisme la Răuceşti. Două persoane au fost rănite.

Un comentariu

  • Cine e vinovat sa platesca pentru moartea fratiorului meu din cauza incompetentii altora nu a mai apucat pensionarea si cat de mult si-o dorea.Dumnezeu sal odihneasca in pace si liniste.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *