ISSN 2457 - 3973

PNL face recurs la doctrina „Prin noi înşine”! Mesajul preşedintelui Nicolae Ionel Ciucă este tranşant!

Înainte cu o zi de întâlnirea (crucială) a coaliţiei de guvernare, preşedintele PNL Nicolae Ionel Ciucă a transmis un mesaj clar atât către români cât şi către PSD: „Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate. În politică, în guvern, în societate”.
Preşedintele Ciucă a cerut ca guvernanții să își reamintească de angajamentul lor şi să își aducă aminte ce au propus să realizeze pentru români și pentru țară, „în vremuri complicate”.
„În contextul acestor zile, saturat de discurs politic, să nu uităm că suntem aici pentru oameni. Nu pentru noi și nu pentru funcții. Să ne amintim ce le-am promis românilor. Nu am promis nimănui conflicte, nu asta e menirea noastră aici. Ne așteaptă încă multă muncă în următorii ani. Avem oportunitatea să aducem mai mulți bani europeni, să îmbunătățim sistemul de sănătate, să creștem veniturile tuturor și să dezvoltăm comunitățile. Asta e promisiunea noastră și este jurământul pe care l-am făcut românilor, pentru care conflictele și discuțiile despre funcții nu înseamnă nimic și nu le fac cu nimic viața mai bună”, a subliniat preşedintele PNL, Nicolae-Ionel Ciucă.
Vineri va avea loc întâlnirea decisivă între PNL şi PSD în care se vor discuta mai multe subiecte între care comasarea alegerilor şi posibilitatea unui candidat unic la prezidenţiale.
Nicolae Ciucă a fost tranşant: PNL va avea cu certitudine propriul candidat la funcţia de preşedinte al României!
Rămâne de văzut cât şi ce va accepta PSD sau dacă se va rupe coaliţia de guvernare iar social-democraţii vor trece în opoziţie.
Cert este că PNL face recurs tot mai apăsat la doctrina de bază a partidului „Prin noi înşine”!

Articolul anterior

Întrerupere temporară furnizare apă în comuna Pipirig

Articolul următor

Preşedintele George Lazăr: PNL Neamţ merge „Prin noi înşine” la alegerile locale şi le va câştiga!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular