ISSN 2457 - 3973

PNL Neamț a început în forță campania electorală pentru prezidențiale! Anunțul despre salarii și pensii!

Echipa PNL Neamț a început în forță campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 10 noiembrie 2019. Liderii locali din tot județul și-au dat întâlnire la sediul organizației județene de unde au plecat pe străzile din Piatra-Neamț pentru a transmite un mesaj clar alegătorilor.

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, a declarat că alături de președintele Klaus Iohannis, liberalii vor pune în practică principalele proiecte pentru zona Moldovei: autostrada și spitalul regional.

”Județul Neamț, Moldova, România trebuie să fie normale! Cinci ani de mandat Klaus Iohannis a însemnat normalitate și echilibru între puterile statului. Urmează 5 ani extrem de importanți pentru România. În acești 5 ani, domnul președinte Klaus Iohannis va trebui să aibă un guvern liberal cu care să vorbească despre o dezvoltare unitară și reală a țării. Autostrada Unirii, un spital regional, o Moldovă dezvoltată unitar ca tot restul țării sunt deziderate pe care PNL le susține. Aceste lururi pot fi realizate doar într-un tandem cu domnul președinte Klaus Iohannis. Pe 10 noiembrie vă invit la vot pentru a vota Klaus Iohannis. Județul Neamț va vota Klaus Iohannis pentru o Românie normală”, a declarat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

La rândul său, prim-vicepreședintele PNL Neamț, George Lazăr, a reiterat faptul că viitorul Guvern liberal nu va tăia salariile și pensiile. Singura tăiere pe care vrea să o aplice PNL este cea cu privire la pensiile speciale.

”PNL Neamț înseamnă echipă, înseamnă forță! Suntem alături de președintele Klaus Iohannis și împreună vom câștiga alegerile prezidențial pentru oamenii frumoși și simpli din județul Neamț, pentru regiunea Moldovei și pentru România. Personal cred că PNL este singura alternativă viabilă în politica românească. Suntem oameni tineri, energici, care ne dorim dezvoltare și bunăstare. Prioritățile pentru noi sunt dezvoltarea infrastructurii de transport – cele 2 autostrăzi care să lege Moldova și inclusiv județul Neamț de vestul țării și de București, investiții masive în sistemul de sănătate – Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț și celelalte centre medicale din Roman, Bicaz, Tîrgu Neamț. Bunăstarea cetățenilor este un alt obiectiv major și aici vă spun clar și ferm că PNL va avea o abordare de creșteri salariale și ale pensiilor. Nu vom tăia salarii și pensii așa cum susțin gurile înveninate ale adversarilor politici. Le vom crește dar vom tăia pensiile speciale și nemuncite. În România modernă, nimeni nu trebuie să fie mai special ca altă persoană atunci când vorbim de pensii”, a spus prim-vicepreședintele PNL Neamț, George Lazăr.

Primul tur al alegerilor prezidențiale este pe data de 10 noiembrie 2019.

Articolul anterior

Biciclist accidentat mortal la Pipirig

Articolul următor

A murit Tamara Buciuceanu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *