NewsAllert :

Municipiul Piatra-Neamț și alte 6 localități – LA UN PAS DE CARANTINĂ! Lista cu fiecare oraș/comună din Neamț!

COVID-19/ Cursuri suspendate de marți, 20 octombrie, în școli din Piatra-Neamț, Roman, Târgu Neamț și Podoleni

Surprize pe listele de candidați ai PSD Neamț pentru alegerile parlamentare

O fetiță de 14 ani a fost accidentată grav pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamț

Au fost validați toți candidații PNL Neamț pentru parlamentare. Iată numele acestora.

Grav accident rutier cu 4 victime la Bodesti. A intervenit Descarcerarea!

Situația COVID-19 în Neamț, vineri – 16 octombrie! Vești bune și vești rele de la DSP Neamț!

PNL-USRPLUS-PRO România – noua majoritate politică în Neamț! Declarații importante ale celor 3 lideri! (video)

Anunțul anului în politica din Neamț! Conferință comună PNL – USRPLUS – PRO România! PSD și Arsene stau în opoziție 4 ani!

Un polițist în vârstă de 46 ani, din Neamț, a fost găsit mort în apartamentul său

A ”parcat” mașina într-un stâlp din curtea R.A.R. Neamț

Proteste la DGASPC Neamț: ”Sute de copii vor rămâne fără hrană și căldură. Angajații nu și-au primit salariile!”

Poliția explică modul de producere al accidentului de la Dragomirești care a declanșat Planul Roșu de Intervenție

ACUM Accident cu 6 victime la Vad – Dragomirești

Ionel Arsene și PSD pierd majoritatea în CJ Neamț. PMP – invitat să se alăture alianței forțelor pro-europene.

  • 20 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

PNL Neamț a început în forță campania electorală pentru prezidențiale! Anunțul despre salarii și pensii!

Echipa PNL Neamț a început în forță campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 10 noiembrie 2019. Liderii locali din tot județul și-au dat întâlnire la sediul organizației județene de unde au plecat pe străzile din Piatra-Neamț pentru a transmite un mesaj clar alegătorilor.

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, a declarat că alături de președintele Klaus Iohannis, liberalii vor pune în practică principalele proiecte pentru zona Moldovei: autostrada și spitalul regional.

”Județul Neamț, Moldova, România trebuie să fie normale! Cinci ani de mandat Klaus Iohannis a însemnat normalitate și echilibru între puterile statului. Urmează 5 ani extrem de importanți pentru România. În acești 5 ani, domnul președinte Klaus Iohannis va trebui să aibă un guvern liberal cu care să vorbească despre o dezvoltare unitară și reală a țării. Autostrada Unirii, un spital regional, o Moldovă dezvoltată unitar ca tot restul țării sunt deziderate pe care PNL le susține. Aceste lururi pot fi realizate doar într-un tandem cu domnul președinte Klaus Iohannis. Pe 10 noiembrie vă invit la vot pentru a vota Klaus Iohannis. Județul Neamț va vota Klaus Iohannis pentru o Românie normală”, a declarat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

La rândul său, prim-vicepreședintele PNL Neamț, George Lazăr, a reiterat faptul că viitorul Guvern liberal nu va tăia salariile și pensiile. Singura tăiere pe care vrea să o aplice PNL este cea cu privire la pensiile speciale.

”PNL Neamț înseamnă echipă, înseamnă forță! Suntem alături de președintele Klaus Iohannis și împreună vom câștiga alegerile prezidențial pentru oamenii frumoși și simpli din județul Neamț, pentru regiunea Moldovei și pentru România. Personal cred că PNL este singura alternativă viabilă în politica românească. Suntem oameni tineri, energici, care ne dorim dezvoltare și bunăstare. Prioritățile pentru noi sunt dezvoltarea infrastructurii de transport – cele 2 autostrăzi care să lege Moldova și inclusiv județul Neamț de vestul țării și de București, investiții masive în sistemul de sănătate – Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț și celelalte centre medicale din Roman, Bicaz, Tîrgu Neamț. Bunăstarea cetățenilor este un alt obiectiv major și aici vă spun clar și ferm că PNL va avea o abordare de creșteri salariale și ale pensiilor. Nu vom tăia salarii și pensii așa cum susțin gurile înveninate ale adversarilor politici. Le vom crește dar vom tăia pensiile speciale și nemuncite. În România modernă, nimeni nu trebuie să fie mai special ca altă persoană atunci când vorbim de pensii”, a spus prim-vicepreședintele PNL Neamț, George Lazăr.

Primul tur al alegerilor prezidențiale este pe data de 10 noiembrie 2019.

Articolul anterior

Biciclist accidentat mortal la Pipirig

Articolul următor

A murit Tamara Buciuceanu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *