NewsAllert :

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

Tânăr de 18 ani – mort în accident rutier la Borlești! Mașina s-a rupt în două!

Bărbat scos mort dintr-o fântână din Pângărați

CJSU Neamț aprobă astăzi: școlile din Piatra-Neamț și Bicaz, exclusiv în on-line! Barurile, restaurantele, cafenelele – închise!

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

Municipiul Piatra-Neamț și orașul Bicaz au trecut în SCENARIUL ROȘU! La ce să ne așteptăm?!

Senatorul Dan Manoliu a demisionat din PSD Neamț! Candidează locul 1 Senat din partea PRO România!

Țigări de contrabandă vândute din camion la Alexandru cel Bun. Șoferul din Belarus a fost reținut.

Județul Neamț a depășit 5.000 cazuri COVID! Piatra-Neamț și Bicaz – aproape de SCENARIUL ROȘU!

  • 24 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

PNL Neamț îi cere lui Viorel Stan să demisioneze din funcția de inspector școlar general al județului!

Liberalii nemțeni au reacționat imediat după ce PSD Neamț a anunțat, vineri, că unul dintre candidații la alegerile parlamentare va fi inspectorului școlar general Viorel Stan. Într-un comunicat de presă remis newsallert.ro, PNL Neamț i-a cerut lui Viorel Stan să demisioneze din fruntea Inspectoratului Școlar. Liberalii susțin că astfel nu ar plana nici o suspiciune cu privire la concursul privind ocuparea funcțiilor de director și director adjunct. Totodată, PNL Neamț consideră că în cazul în care Viorel Stan refuză să demisioneze, trebuie demis de ministrul Educației.

”Conducerea PSD Neamț a anunțat vineri, 14 octombrie, într-o conferință de presă că domnul Viorel Stan, care este în prezent Inspector Școlar General, va fi pe lista partidului pentru alegerile legislative.

Opțiunea de a urma sau nu o carieră politică îi aparține fiecărei persoane, în parte, însă dacă acea persoană conduce Inspectoratul Școlar Județean și tocmai anunță că a intrat în cursa pentru un scaun în Parlament e cazul să își dea demisia sau să fie demisă. Domnul Viorel Stan trebuie să aleagă clar ce vrea: candidat pe listele PSD sau inspector școlar general, care se implică cu tot profesionalismul în procesul de depolitizare, recent început în forță de Guvernul Cioloș!?!

PNL Neamț cere demisia lui Viorel Stan din fruntea ISJ pentru a nu plana suspiciuni sau să fie constatate nereguli cu privire la organizarea concursului pentru directorii instituțiilor de învățământ.

Domnul Viorel Stan ar trebui să înțeleagă că nu poți cere votul oamenilor, dacă ai refuzat să dai un exemplu de corectitudine, mai ales viitoarelor generați, de care aveți grijă. Nu este moral ca să fiți membru de partid și să pretindeți că veți organiza corect un concurs prin care se încearcă depolitizarea. De aceea, PNL Neamț cere ca Viorel Stan să facă un pas în spate la ISJ Neamț, dacă a decis să fie pe listele PSD Neamț pentru alegerile parlamentare.

PNL Neamț va susține în continuare procesul demarat de Ministerul Educației de a face școala mai bună pentru copiii noștri și de a-i reda statutul în comunitate”

Articolul anterior

PSD Neamţ vrea să ”radă” tot la alegerile parlamentare! 6 deputaţi şi 2 senatori! Uite cine candidează!

Articolul următor

Incendiu la pensiunea ”Carol” deținută de fostul consilier județean Doru Mihai Stoica

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *