NewsAllert :

Florentina Moise: “Agenţia Naţională de Integritate a confirmat că NU sunt în stare de incompatibilitate!”

Eliberări din funcţie şi numiri la conducerea Prefecturii Neamţ

Începe montarea structurii metalice a Spitalului Modular ATI din Piatra-Neamţ

Situaţia infectărilor pe fiecare localitate din Neamţ: cazuri confirmate, vindecate, decese, testate! (marţi – 2 martie 2021)

Sfaturi de la OPC Neamţ pentru cumpărătorii şi comercianţii produselor de Mărţişor

Cutremur de 4,2 grade produs în România, noaptea trecută. Harta seismică de risc include judeţul Neamţ. (foto)

Incidenţa COVID-19 pe fiecare localitate din Neamţ: verde, galben şi roşu! (sâmbătă – 27 februarie)

Marius Novac (PSD): Ce au în comun cei doi viceprimari de Piatra-Neamţ?!

Accesul la E-ON Piatra-Neamţ, doar cu programare on-line! Ce vor face pensionarii sau cei fără internet?

Bărbat salvat de pompierii ISU Neamţ, din fântâna adâncă de 12 metri

Preotul din Neamţ care şi-a prevestit moartea şi a decedat la 40 ani, pomenit de colegii din Constanţa

Florentina Moise (PSD): “Domnule primar Carabelea, continuați, cu obrăznicie, să ignorați prevederile Codului Administrativ!”

Primăria Piatra-Neamţ mută în instanţă meciul cu Prefectura pe alegerea ilegală a viceprimarului Lehăduş

Florentina Moise: “Prefectul a dat dreptate PSD! Primul pas pentru reinstituirea legalităţii în C.L. Piatra-Neamţ!”

Alegerea vicepreşedinţilor CJ Neamţ, contestată la Prefectură

  • 3 martie 2021

ISSN 2457 - 3973

PNL Piatra Neamţ a depus proiectul de ieftinire a parcărilor cu 60 la sută! ”Aşteptăm ca cei din PSD să susţină în fapt, nu doar declarativ!”

PNL Piatra Neamţ a mers mai departe şi, după ultimatumul dat, săptămâna trecută, PSD-ului, să depună proiectul de reducere cu 60 la sută a preţului la parcările de reşedinţă, au făcut-o chiar ei.

”Așa cum a promis, grupul consilierilor PNL Piatra Neamț a depus astăzi (luni 5 decembrie 2016), documentul prin care convoacă ședința extraordinară a Consiliului Local pentru vineri 9 decembrie 2016. Ședința are un singur proiect pe ordinea de zi, reducerea prețului parcărilor de reședință cu 60%, pentru ca populația orașului Piatra Neamț să poată plăti cât mai puțin. I-am așteptat pe consilierii PSD, până astăzi, să vină cu un proiect în acest sens, așa cum s-au lăudat, dar ne-am convins că nu sunt de cuvânt. De la bun început am știut că PSD doar face jocuri politice și lansează promisiuni populiste, nefiind interesat de scăderea prețului parcărilor. De aceea, noi am venit cu propunerea de scădere cu 60% a prețului parcărilor de reședință și îi așteptăm pe cei din PSD să susțină și în fapt acest proiect, așa cum au făcut-o la nivel declarativ”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Piatra Neamţ.

Vinerea trecută, preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, suţinea că proiectul de reducere a preţului abonamentelor cu 60 la sută este în analiza economică a specialiştilor şi nu a renunţat la el.

Arsene spunea că se analizează posibilitatea ca preţul abonamentelor să fie introdus în impozitul anual de la Direcţia de Taxe şi Impozite. De asemenea, se are în vedere chiar anularea numerelor de parcare de pe şosea. Astfel, fiecare proprietar de autoturism ar urma să parcheze pe locul pe care îl găseşte liber când vine acasă.

Cel mai probabil, reacţia PSD Neamţ la anunţul făcut, astăzi, de PNL Piatra Neamţ, nu se va lăsa aşteptată.

Articolul anterior

Viva Allegria vă invită la Târgul de Crăciun de la Piatra Neamț! Spectacol de Moș Nicolae pe scena de la Curtea Domnească!

Articolul următor

Ionel Arsene: “Spiritul Crăciunului ne uneşte pe toți!” Omul din spatele politicianului!

Un comentariu

  • Mai intai consilierii PNL ar trebui sa invete sa respecte legea, iar apoi sa initieze o sedinta extraordinara! De la data convocarii sedintei, trebuie sa treaca 5 zile pt ca aceasta sa fie statutara si sa imbrace o forma legala, adica, tocmai in data de 13 decembrie 2016 s-ar putea tine!! Va rog mai cititi legile si daca nu stiti sa socotiti (cu toate ca aveti si un profesor in echipa) mai mergeti la scoala pt ca ramaneti repetenti!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *