ISSN 2457 - 3973

PNL Piatra Neamț: ”Prefectul acționează la comanda politică a PSD”

După ce duminică liderii județeni ai PNL Neamț au cerut demisia prefectului Ioan Vlad Angheluță, pe care îl acuză că face jocurile PSD, luni și organizația municipală liberală a reacționat.

Liberalii pietreni au declarat, într-un comunicat de presă, că ”Prefectul de Neamț trebuie să plece”.

Totodată, organizația condusă de primarul Dragoș Chitic a menționat căPNL Piatra Neamț își va apăra consilierii municipali contra oricărui abuz”. 

”PNL Piatra Neamț respinge cu indignare tentativa de intimidare a consilierilor municipali PNL venită din partea prefectului Ioan Vlad Angheluță. Considerăm că prefectul de Neamț acționează la comanda politică a PSD, fiind foarte departe de imparțialitatea presupusă de funcția pe care o ocupă. Faptul că PSD Neamț i-a luat imediat apărarea este cel mai bun indiciu în acest sens. Ne alăturăm colegilor din conducerea județeană liberală și cerem demisia prefectului Angheluță, care s-a descalificat moral în fața nemțenilor prin jocurile politice pe care le face. Nu este treaba prefectului să verifice partidele politice, iar adresele trimise de către prefectură la PNL reprezintă un abuz. Îi asigurăm pe toți colegii liberali din Piatra Neamț vizați nominal de intimidările prefectului Angheluță că îi vom susține și că vom lupta contra oricăror încercări de a-i demite din Consiliul Municipal Piatra Neamț. Îi asigurăm de asemenea pe pietreni că liberalii vor combate întotdeauna abuzurile și că vor milita pentru respectarea legii de către toții funcționarii publici”, susțin liberalii pietreni.

Articolul anterior

Tâlhăriile din Piatra Neamț au băgat în ședință conducerea Primăriei și șefii Poliției și Jandarmeriei

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc: Sloganul ”PSD îți dă puterea este gol de conținut”! Noi susținem votul în 2 tururi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular