ISSN 2457 - 3973

Poliția Rutieră a făcut ”prăpăd” printre șoferii indisciplinați

Peste 60 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști în cadrul unei acțiuni organizate în scopul impunerii unui climat de disciplină și siguranță rutieră în rândul participanților la trafic, în valoare de peste 60.000 de lei.

La data de 26 aprilie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au acționat în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice și verificării modului de respectare a prevederilor ordonanțelor de urgență.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 60.000 de lei. Dintre acestea, 49 au fost aplicate potrivit prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, iar 13 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Polițiștii rutieri au reținut 22 de permise de conducere, dintre care 20 pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h și 2 pentru depășire neregulamentară.

Starea tehnică a vehiculelor a fost vizită de polițiști, fiind retrase astfel 2 certificate de înmatriculare.

Articolul anterior

Se schimbă orarul care permite persoanelor peste 65 ani să iasă din casă

Articolul următor

Amendă de 20.000 lei și carantină 14 zile pentru un tânăr din Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *