ISSN 2457 - 3973

Amendă de 20.000 lei și carantină 14 zile pentru un tânăr din Neamț

Un tânăr în vârstă de 29 ani, din județul Neamț, își va petrece următoarele 14 zile într-un centru de carantină pe banii lui. În plus, are de achitat o amendă de 20.000 lei. Toate aceste sancțiuni vin ca urmare a faptului că nu a respectat măsura autoizolării la domiciliu, fiind prins în timp ce se plimba cu mașina.
”Tânărul de 29 de ani a fost depistat în data de 25 aprilie de un echipaj format din jandarmi și polițiști pe timpul executării unor acțiuni specifice pe raza județului, pentru verificarea respectării prevederilor Ordonanțelor Militare. În urma verificării situației cu persoanele aflate în izolare pe raza județului nostru, jandarmii au constatat că asupra bărbatului este dispusă măsura izolării la domiciliu pentru perioada 17 – 30 aprilie. Pentru nerespectarea măsurii izolării la domiciliu stabilite de autorități, pe lângă amenda în valoare de 20.000 de lei aplicată de către jandarmi, împotriva acestuia s-a dispus și o măsură complementară prevăzută de ordonanțele militare, astfel că își va petrece următoarele 14 zile într-un centru de carantină, suportând cheltuielile legate de cazare şi masă”, a declarat prefectul George Lazăr.

Conform raportării primite de la Direcția de Sănătate Publică Neamț, luni, 27 aprilie, sunt 190 de persoane aflate în carantină, 1009 persoane ieșite din carantină, 527 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu, 7399 persoane ieșite din izolare.

Numărul cazurilor confirmate de Covid-19 este de 435 persoane, dintre care circa 10% au fost declarate vindecate.

Articolul anterior

Poliția Rutieră a făcut ”prăpăd” printre șoferii indisciplinați

Articolul următor

Sabotaj la Spitalul Județean Neamț!? Pacienții, lăsați marți fără mâncare de furnizori!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *