ISSN 2457 - 3973

Pompierii intervin acum pentru a scoate cadavrul unui tânăr din lacul Pângărați

Pompierii ISU Neamț intervin marți, în jurul orei 17,00, pentru a scoate cadavrul unei persoane din lacul de la Pângărați.

Sublocotenentul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț a declarat, pentru newsallert.ro, că un localnic a sunat la 112 și a anunțat că pe luciul apei plutește ceea ce pare a fi corpul unui om.

”Sesizarea la 112 a fost în jurul orei 16.20. La fața locului a plecat un echipaj al ISU Neamț, fără barcă, având în vedere că se spunea că distanța față de mal a corpului este de 5 metri. Când au ajuns acolo, colegii mei au constatat că distanța este de circa 10 metri fapt pentru care a fost chemat un echipaj cu barcă. La această oră se intervine pentru a aduce la mal corpul persoanei respective. Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist”, a declarat sublocotenentul Andrei Grancea.

Potrivit localnicilor, corpul persoanei înecate poate fi al unui tânăr în vârstă de 28 ani, din Pângărați, care a dispărut de circa 2 săptămâni. Se pare că tânărul s-a înecat în timp ce se afla la scăldat.

Articolul anterior

Caravana Filmelor NexT vine în Ștrandul Tineretului din Piatra Neamț

Articolul următor

Comunicat de presă CJ Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *