ISSN 2457 - 3973

Comunicat de presă CJ Neamț

Comunicat de presa

Ref: președintele CJ Neamt, Ionel Arsene, va fi reprezentat în ADI Econeamt de catre domnul consilier județean Eduard Corduneanu

Judeţul Neamţ, membru fondator al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Econeamț, asociaţie ce are ca obiect principal de activitate gestionarea deşeurilor şi serviciile de salubrizare a localităţilor este reprezentat în Adunarea Generală a Asociaţiei de către preşedintele Consiliului Județean.

Legislaţia prevede că atribuţiile preşedintelui Consiliului Județean în această Asociaţie pot fi delegate de către acesta. Preşedintele Ionel Arsene, a semnat o dispoziţie în acest sens, hotărând să fie reprezentat la nivelul Econeamț de către domnul consilier județean Eduard Corduneanu.

„Având în vedere atribuţiile ce îmi revin în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Econeamț, am hotărât ca domnul consilier Eduard Corduneanu să fie cel care mă va reprezenta, în calitatea mea de preşedinte CJ Neamţ, în cadrul Adunării Generale a asociației.

Mă aştept ca domnul Corduneanu să aibă o contribuţie semnificativă la evoluţia Econeamț. Am încredere că, datorită pregătirii și experienței sale profesionale, dar şi rezultatelor bune pe care le-a obţinut de-a lungul timpului în funcţiile pe care le-a ocupat, desemnarea domnului Eduard Corduneanu este alegerea corectă”, a declarat Ionel Arsene, preşedinte Consiliului Județean Neamţ.

Articolul anterior

Pompierii intervin acum pentru a scoate cadavrul unui tânăr din lacul Pângărați

Articolul următor

Scrisoare deschisă a judecătorilor și procurorilor cu privire desecretizarea arhivei fostului serviciu secret al Ministerului Justiției

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *