ISSN 2457 - 3973

Prefectul cere anchetă urgentă în urma dezvăluirilor NEWSALLERT! Pacient cu coronavirus, plimbat de 3 ori în Spitalul Județean Neamț!

Prefectul George Lazăr a solicitat, miercuri, către IPJ Neamț și DSP Neamț să efectueze o anchetă de urgență după ce publicația NEWSALLERT a dezvăluit, în exclusivitate, cazul pacientului plimbat de 3 ori prin Spitalul Județean Neamț, și trimis acasă.

Abia a treia oară, și la insistențele soției sale, bărbatului i-a fost făcut un test în urma căruia a fost depistat cu coronavirus.

S-a prezentat de 2 ori la spital și a fost trimis acasă și abia a treia oară a fost testat, fiind diagnosticat pozitiv. De asemenea, externarea pacientului și transportarea acestuia la Iași nu s-au realizat în condiții corespunzătoare. Având în vedere gravitatea situației vă solicităm să dispuneți, în regim de urgență, verificarea modului în care au fost respectate protocoalele spitalicești în cazul pacientului respectiv. În situația în care se constată fapte ce ar putea fi încadrate ca infracțiuni (neglijență în serviciu, abuz în serviciu etc.) vă solicităm să sesizați organele de cercetare penală”, se arată în adresa trimisă de prefectul George Lazăr către IPJ Neamț și DSP Neamț.

Adresa poate fi citită integral mai jos:

prefect

 

Articolele publicate de NEWSALLERT care au scos la iveală drama prin care a trecut pacientul dar și condițiile în care lucrează cadrele medicale din Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț pot fi recitite aici și aici

Articolul anterior

O gravidă din Neamț, confirmată cu coronavirus, trimisă să nască la Iași

Articolul următor

Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț se pregătește ”în forță” pentru primirea pacienților cu Covid-19

Un comentariu

  • Dacă ne îmbolnăvim suntem pierduți!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *