ISSN 2457 - 3973

Prefectul George Lazăr, amenințat în limbaj de cartier de președintele CJ Neamț, Ionel Arsene:: ”Îl trosnesc de nu se vede!”

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a avut, miercuri, o ieșire publică halucinantă. În cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul APASERV cu noua conducere (despre care prefectul George Lazăr a spus că a fost numită de cumătrul lui Arsene), președintele CJ Neamț l-a amenințat pe prefect că ”îl trosnește”.

Contextul în care Ionel Arsene a lansat această amenințare face referire la declarațiile pe care prefectul George Lazăr le făcuse cu o zi înainte despre situația de la APASERV.

Prefectul de Neamț a subliniat într-o conferință de presă că desele schimbări de manageri din ultimii 4 ani și slaba pregătire a acestora pot conduce la pierderea proiectului european de 200 de milioane de euro. George Lazăr a amintit și de zecile de întreruperi ale furnizării apei care se petrec în fiecare zi și a lansat ipoteza că se încearcă privatizarea APASERV.

În ceea ce privește numirea ultimului manager, prefectul Lazăr a denunțat că acesta vine din firma cumătrului președintelui Consiliului Județean Neamț, lăsând să se înțeleagă că se dorește controlarea companiei.

Probabil că acest aspect l-a înfuriat pe Ionel Arsene care i-a transmis un mesaj ”băiețește” cât se poate de clar: ”Și dacă am să mai văd o dată că prefectul județului Neamț își permite să abordeze subiectul Apaserv de maniera aia, o să-l trosnesc de nu se vede! Cum își permite el să vorbească despre Compania Județeană Apaserv, când el nu știe cu ce se mănâncă managementul la compania asta de apă?”.

Chiar și dacă a folosit termenul <îl trosnesc> în sens metaforic, un asemenea limbaj descalificant nu poate fi folosit de către un președinte al consiliului județean și la adresa unui prefect.

Cu atât mai mult cu cât amenințările au fost făcut fix în ziua în care prefectul George Lazăr aniversa 40 de ani.

Nu este însă prima dată când Ionel Arsene folosește un limbaj de cartier în relația cu oponenții săi politici. Un episod la fel de grobian s-a petrecut anul acesta când i-a transmis fostei sale colege de partid și fost ministru al Justiției că este o ”curcă securistă și urâtă cu spume”. Mesajul se dorea a fi unul literat care făcea trimitere la o carte cu un titlu sugestiv: ”Suge-o Ramona” (materialul poate fi recitit aici)

Articolul anterior

Peste 3,2 milioane măști au ajuns astăzi în Neamț de la Guvernul României

Articolul următor

Dragoş Chitic: “Chiar dacă e campanie, principala mea preocupare este administrarea oraşului”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *