ISSN 2457 - 3973

Prefectul George Lazăr – în echipa lui Florin Cîţu pentru preşedinţia PNL

Prefectul George Lazăr s-a poziţionat cât se poate de clar în lupta din PNL pentru preşedinţia partidului.

În prezent secretar general interimar al PNL Neamţ, George Lazăr a fost prezent la lansarea candidaturii lui Cîţu pentru conducerea PNL.

Prefectul de Neamţ apare în fotografia de grup cu susţinătorii lui Cîţu, fiind într-o companie selectă dar mai ales sugestivă: ministrul Apărării – Nicolae Ciucă, europarlamentarul Rareş Bogdan, primarul Emil Boc sau secretarul general al PNL Robert Sighiartău. Nu sunt de neglijat nici miniştrii Raluca Turcan, Lucian Bode sau Virgil Popescu, sau Alina Gorghiu, Gheorghe Flutur sau Cristian Buşoi. Cu toţii, oamenii preşedintelui României, Klaus Iohannis.

“Consider că domnul prim-ministru Florin Cîţu este perspectiva cea mai bună pentru politica liberală din România, in prezent şi pentru viitor. Sunt prieten cu domnul Florin Cîţu şi îl consider cea mai viabilă soluţie pentru PNL şi pentru România”, a declarat, pentru newsallert.ro, prefectul George Lazăr (foto pe penultimul rând).

Din PNL Neamţ şi-a mai anunţat susţinerea deschisă pentru Florin Cîţu şi deputatul Mara Calista.

Congresul pentru alegerea noii conduceri a PNL va avea loc pe 25 septembrie. Până atunci vor avea loc alegeri în fiecare organizaţie şi filială judeţene.

La Neamţ, lucrurile par să meargă în direcţia deputat Laurenţiu Leoreanu – preşedinte, senator Eugen Ţapu Nazare şi prefect George Lazăr – prim vicepreşedinţi iar organizaţiile de la Piatra-Neamţ, Roman şi Roznov să fie conduse de primarii liberali Andrei Carabelea, Leonard Achiriloaei şi Vasile Pavăl.

După ce vor fi definitivate alegerile din fiecare filială judeţeană vor fi desemnaţi şi delegaţii care vor participa la congresul naţional. Ca şi cutumă, aceştia sunt în general după “chipul şi asemănarea” preşedintelui de filială dar istoria recentă a arătat că pot exista surprize. Că aşa e în politică.

Articolul anterior

Accident spectaculos în Neamţ. A plonjat cu maşina 4 metri într-o râpă.

Articolul următor

Bărbat din Podoleni, arestat pentru 4 infracţiuni: violenţă în familie, ameninţare, violare de domiciliu şi beat la volan

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *