ISSN 2457 - 3973

Prefectul George Lazăr, întâlnire de gradul zero cu premierul Orban și ministrul Vela

Prefectul de Neamț, George Lazăr, s-a întâlnit, sâmbătă, cu prim-ministrul Ludovic Orban și cu ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Întâlnirea a avut loc în Parlamentul României acolo unde prefectul Lazăr a participat alături de parlamentari și membrii Guvernului la ceremonialul în care Klaus Iohannis a preluat al doilea mandat de președinte a României.

La finalul ședinței, George Lazăr s-a întreținut câteva minute atât cu premierul cât și cu ministrul său direct.

Întrebat despre subiectele abordate, prefectul de Neamț a refuzat elegant să dezvăluie, deocamdată, subiectele discutate.

”M-am simțit onorat să fiu astăzi prezent la ședința solemnă a Parlamentului, unde președintele României, Klaus Werner Iohannis, a depus jurământul pentru al doilea mandat de președinte. Am avut onoarea să fiu alături și de prim-ministrul României, Ludovic Orban, și ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela”, a declarat prefectul George Lazăr.

La ședința solemnă la care a participat prefectul George Lazăr, președintele României a declarat că preia cel de-al doilea mandat cu ”emoție” și ”profund onorat de încrederea acordată”.

„Preiau astăzi cu multă emoţie al doilea mandat de preşedinte al României. Profund onorat de încrederea care mi-a fost acordată primesc astăzi această înaltă responsabilitate cu multă recunoştinţă şi cu speranţă în ceea ce priveşte viitorul României. Le mulţumesc concetăţenilor noştri care au înţeles că votul constituie esenţa democraţiei şi cel mai puternic instrument aflat la îndemână pentru a indica drumul pe care vrem ca ţara noastră să îi parcurgă. (…) Îmi voi dedica toată puterea şi priceperea următorilor cinci ani pentru progresul naţiunii române însufleţit de credinţa că destinul românilor rezidă în forţa uriaşă creatoare a neamului nostru. Înţelegând pe deplin responsabilităţile constituţionale, vă asigur că voi fi preşedintele tuturor românilor, atât al celor care m-au votat şi susţinut, cât şi al celor care au avut altă opţiune”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Articolul anterior

Anda Adam, Lambrino și Ricardo Caria – sâmbătă, la Târgul de Crăciun la Neamț

Articolul următor

O poză cât … o mie de cuvinte

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.